IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Hadiah Blogspot Template Dari Reenri.Com

Hadiah Blogspot Template Dari Reenri.Com
klik banner kalau nak join

emplate yang Reen bagi sebagai hadiah ini adalah template yang Reen beli dan dah tak guna. Daripada terperap, lebih baik Reen berikan kepada rakan bloggers yang bertuah kan?

Senarai Template

2. Slider
3. Blog

Template No.1 hingga No. 4, nampak sama tetapi sebenarnya berbeza.

Kesemua template ni bebas dari Malware sebab Reen bukan ambil secara percuma. Untuk template pertama sehingga keempat, korang akan jumpa ada malware sebab template demo telah di Encrypted Scripts. Perbezaan antara template demo untuk percuma dan beli.

Apakah syaratnya?

• Mempunyai blogspot.
• Buat entry bertajuk Hadiah Blogspot Template Dari Reenri.Com.
• Copy gambar di atas dan backlink ke blog Reenri.Com.
• Tinggalkan link di ruangan komen entry ini.

Mudahkan?

Butir-butir template No. 1 - No. 4;

• Remove Footer Credits.
• No Encrypted Scripts.
• For Unlimited Domains.
• Responsive.
• SEO Friendly.
• Mobile Friendly.
• Custom 404 Page.
• Fast Loading.
• Minimal.
• Magazine.
• Ads Ready.
• Clean Layout.
• Simple Design.
• Drop Down Menu.
• Social Sharing.
• HTML5 & CSS3.
• Browser Compatibility.

Butir-butir template No. 5

• Change fonts style, type, size, color.
• Change all the template colors.
• Remove gadgets you don't want, or change the display order.
• Add your own gadgets to the footer, sidebar, above the blog content..
• Slider
• Responsive.
• Drop Down Menu.
• Sticky main menu. Top menu scrolls with the page (also, available with a normal menu).
• Use "Jump break button" to display "Read more" button.
• SEO optimized.

Kelima-lima template ni akan diberikan sekali manual cara untuk setup template. 

Bagaimana Cara Pemilihan Hadiah?

• Dipilih melalui random.org.
• Terdapat 5 pemenang bertuah.
• Pemenang pertama akan diberi keutamaan untuk pilih antara 5 template di atas.
• Kemudian di ikuti dengan pemenang kedua, ketiga, keempat dan kelima.
• Pemenang kelima tiada pilihan untuk pilih template. 

Berapa lama tempoh penyertaan?

Tempoh penyertaan dari 19 November 2016 - 19 Disember 2016.

Bilakah tarikh pengumuman pemenang?

Iaitu pada 20 Disember 2016.
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Hadiah Blogspot Template Dari Reenri.Com"

Terima kasih join ga.. Selamat berjaya! :)

Tahniah dear kerana menang tempat ketiga :D

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top