IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Mega Giveaway By Blogger's Family 2016

klik banner kalau nak join

hadiah yang bakal korang dapat ialah :-

Image result for topup
Topup free? Serius? Seriuslah.. Semua rangkaian boleh tau. Jangan nombor luar negara sudah...

Image result for 50 ringgit
Image result for 20 ringgit
Duit cash pun ada? Tudiaa.. Kalau hampa tak join , memang rugi gila !! Cepat join!!


Haaa.. Sabun kopi pun ada. Sabun ini susah didapati tau sekarang. Amat terlaris !

Image result for totebag
Totebag juga ada. Tetapi bukan macam inilah designnya. Aku rahsiakan designnya khas untuk pemenang saja tahu tau. 

Image result for notebook tumblr
Notebook juga ada gaiss.. Design dirahsiakan juga. Katanya nak surprise untuk pemenang juga.

nak tag semua sahabat yg suka join giveaway jomm meriahkan GA ni..
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Mega Giveaway By Blogger's Family 2016"

SINGGAH

https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/mega-giveaway-by-bloggers-family-2016.html

dtg mlawat dr GA yg sma smbil fllw sni 726# =D
mohon support newbie lg =)

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top