IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Minyak Herba Asmak Merawat Masalah Batuk,Asma dan Sebagainya


Hai sahabat maya ana semoga u all sihat sentiasa ya...kalau tak sihat mehh sini ana nk mengenalkan satu produk keluaran yang mujarab oleh MHAM Sdn Bhd yang mana syarikat ini amat komited untuk berkongsi kebaikan rawatan semulajadi yang lebih natural dan selamat – TANPA kos yang tinggi, TANPA risiko bahan kimia, TANPA was-was !

Minyak herba Asmak dapat Merawat Diri Secara Semulajadi 

Bak kata orang-orang dulu-dulu sebelum nak tulis pandangan atau testimonia kita sendiri perlu guna mujarab ka tak produk tersebut..

u all semua bagi pendapat ana selama seminggu menggunakan minyak ni ia dapat merawat

1.Batuk

YES sangat setuju sebabnya sekarangkan musim hujan panas cuaca tak menentu ana gunakan minyak ini utk di sapu di dada dan tulang belakang kepada 3A (ainul,alif dan aisy)memang tidak di sangka ya batuk anak2 semakin kurang tido mereka pun tidak terganggu..kalau tak ya allah mesti tengah malam ana akan terjaga..kahak berkurangan memang selepas ini ana akan menggunakan minyak herba asmak ni sebagai kegunaan harian ana dan keluarga..ana ni jenis tak berapa suka bawa anak-anak ke klinik kalau sebelum menggunkan minyak ni ana gunakan secara tradisional untuk merawat batuk mereka  dengan membakar bawang putih yang di campur minyak masak atau minyak zaitun..

2.Resung

hurmm nak bagitaw lagu mana resdung ana tahap serius wehh sampai waktu lembeb ja mula la hidung gatai,anak tekak gatai,kepala gatai dan telinga aduhh xsenang duk oo sesekali mai bersihh ya allah rasa nak buat semua rendam dengan ayaq panas..boleh dak kah kah..tapi kan sejak2 menggunakan minyak herba asmak ni kan..dia merawat resdung ana mula la keluar lendir di hidung yang sangat banyak berlikat-likat..selama 7 hari menggunakan nya semakin hari kegatal di setiap sudut mata,hidung,muka,semakin berkurang itulah mujarabnya kalau konsisten kita menggunakan minyak ni..sekarang dah tak perlu risau nak ambik makanan seafood bagai..i like

3.Sakit Kepala

semua orang ada mengalami sintom ini kan antara sakit teruk dengan yang biasa-biasa sahajakan..baru-baru mak kita sakit kepala..pada masa tu kita bawa la minyak ni balik kampung bila ja mak kata 'kak hang ada dak minyak angin fresh yang botol kaca tu''kita cakap la takdak mak''meh kak boh minyakherba asmak ni..kot ok..boh ja di dahi mak kita..dalam setengah jam macam tu..mak kita kata ishh elok noh mak tak rasa sakit dah..tengok u all minyak herba asmak ni merawat sakit kepala mak kita maklum la minyak ni kan berangin-angin sikit syokk ja pakai..kesan dia sekejap ja..

4.Membuang Angin Di Dalam Badan

angin punca kita rasa tidak selesa..kalau tersalah ambik makanan lagi la kan kira nak marah ja huhuuu tapi minyak herba asmak boleh merawatnya..kita guna sedikit minyak ni sapu di perut, lenggan,betih kaki dan telapak kaki..selepas itu u all akan rasa penagna untuk kentut secara kuat baru ada kepuasan hahha..memng syok ja membuang angin..orang lalu belakang kita lepas sikit-sikit..kalau suami lalu terak kuat-kuat hahha..jangan hentam ana hahah..tapi selapas angin dah keluar rasa badan ringan ja..segalanya boleh di atasi dengan adanya minyak angin herba asmak ni..

sebenarnya banyak lagi minyak herba asmak ni boleh merawat antaranya adalah

#sembelit #asma #gigitan serangga #buasir #semput #kembung perut



Ramuan yang terdapat di dalam minyak herba asmak adalah

#pati gamat #akar kayu #herba terpilih #habbatussauda #minyak kelapa dara 
#minyak zaitun


Jom dapatkan ia dengan tabung kecil yang comel sekarang sebelum ia kehabisan dan boleh lah daftar sebagai agent sekiranya berminat..harga sebotl di pasaran sekarang adalah

 Minyak Herba Asmak 30ml:- RM39.00
Minyak Herba Asmak 10ml:-  RM18.00



Sekiranya berminat nak mencuba atau nak menjadi agen,boleh ke link di bawah atau hubungi terus  :
Hotline HQ : 019 - 970 8897
Website rasmi syarikat : http://mham.com.my/


Website Minyak Herba Asmak :


Ig : mham.sdnbhd


Fb Page :
Penawar Asma Mujarab


Minyak Herba Asmak HQ
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCW7XwJbaxkXCKe3f7NEucag

Untuk pengetahuan anda semua produk ini di proses


Dengan Teknologi Nano

Minyak Herba Asmak diproses menggunakan teknologi Nano, untuk kuasa serapan ke dalam kulit yang lebih pantas ke dalam salur darah, memberikan kesan mujarab yang lebih pantas.


Didatangkan Dengan 2 Versi

Dapatkan versi percubaan – Minyak Herba Asmak 10 ml yang lebih murah, kecil dan mudah dibawa ke mana-mana. Untuk lebih jimat, dapatkan Minyak Herba Asmak 30 ml.


terdapat juga produk lain selain minyak herba asmak iaitu
1.Bedak Herba Asmak
2. Pil Asmak Herb




Antara Testimonia Pengguna


ana sarankan kepada u all dapatkan minyak herba ini untuk keluanga u all

merecikk hilang penyakit baq hang...

a href="http://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=10823_35_1_151" target="_blank">



Bagikan :
+
Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Minyak Herba Asmak Merawat Masalah Batuk,Asma dan Sebagainya"

mujarab guna minyak herba asmak ni..sengal2 kali pun hilang..

betul tp kena pastikan minyak yg ori la nohh..

hoho.. tarikh post ni 2017 dear. kena betulkan tu.. sayang nanti..

anyways rugi siapa x der sebotol minyak herba dlm rumah. kak no mana2 mewti bawa

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top