IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Tudung Sekolah By Tudung Si Comel.Com

wahh meriahnya kan sekarang ni..maklum la dah cuti sekolah tapi tu la cuti kali ni singkat sangat-sangat tak terasa wehh sedar-sedar dah nak masuk bulan 12..biasa la kan kalau la ana kan mesti masuk bulan 12 macam-macam nak kena pikir lagi-lagi anak nak sekolah ya dak..tudung,baju n sebagainya perlu untuk persiapan mereka..

kawan-kawan sekalian usah gusar kita boleh shopping tudung sekolah anak secara hujung jari ja jomm ana pekernalkan satu Butik Online untuk shopping tudung buat anak dara anda semua..di





Selain tudung sekolah terdapat jua tudung yang pelbagai bentuk yang boleh kita membeli untuk anak-anak dara maklum la kan budak sekarang pun dah pandai nak bergaya..DUNIA SELEBRITI la katakan..huhuuhuh mudah terpengaruh ..dengan adanya TUDUNG SI COMEL.COM ia dapat menjimatkan masa ibu-bapa yang bekerjaya sekarang ni..yang sibuk dengan duniawi..
boleh la klik banner di bawah untuk anda semua tengok koleksi terbaru dari butik tersebut...semudah ABC sahaja kan...pelbagai koleksi dari seusia bayi sehingga dewasa terdapat di dalam butik online TUDUNG SI COMEL.COM

Tudung kanak-kanak

Kualiti yang Superbest Tiada tandingan

MUDAH, LEMBUT & SELESA


Setiap produk yang dihasilkan oleh TudungSiComel adalah dipastikan ianya:

✔ MUDAH - Awning Lembut, mudah dibasuh dan dipakai. Dihasilkan menggunakan materiel berkualiti.

✔ LEMBUT - Kita hanya pilih materiel yang lembut dan gebu-gebu gitu (^_^)

✔ SELESA - Potongan khas untuk kanak-kanak bagi menjamin keselesaan dan ianya sesuai untuk dipakai harian dan juga dibawa ke majlis-majlis

Jemput ke Butik Online Mesra Smartphone kita dengan klik pada link web di bawah:




Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Tudung Sekolah By Tudung Si Comel.Com"

Tulah budak-budak pun dah pandai nak pakai shawl bagai

Mudah sekarang ni kn. Nk bli tdng sek ank xperlu jauh2. Hihi.
Semua tersedia scra online

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top