Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Membuang Angin Dengan Mas Jamu Nusantara

Assalamualaikum sahabat maya ana..nak cantik dalaman bukan susah pun kan..kita jaga pantang ja hahaha boleh ka tak boleh..kalau ana la ofkoss tak boleh huhuuhuhu pantang nampak semua bedai..akibatnya angin satu badan,,lenguh satu badan hahha ambik kaw rasalah..tapi sejak ada pelbagai jamu ni kan segalanya boleh di atasi..kita boleh detox dengan jamu yang terjual di pasaran sekarang macam-macam ada siap duit ja kan..

Image may contain: plant and drinkImage may contain: drink

tapikan ana dah mula jatuh hati dengan MAS JAMU NUSANTARA ni serius sedap baq hang tak rasa payau pun..masam-masam manis..yang penting angin dalam badan keluar sangat la POWEr..xpayah nak cover2 bunyi dia huhuu sampai anak tido dalam buai pun terkejut kau hahaha..yg penting lega..hampa jangan nak cover-cover pulak lolaq orang kedah kata hahhaa..

banyak taw kelebihan minum MAS JAMU NUSANTARA antaranya :

Bahan Utama Dalam MJN & Kebaikannya🍶
👍Halia Bara (Zingiber Officinale)
-----------------
Melembutkan perut
Membantu penghadaman makanan 
Mengeluarkan angin dari dalam tubuh 
Melegakan demam 
Merawat resdung 
Mengurangkan sengal-sengal sendi 
Tenaga batin 
Rawatan Selepas Bersalin

👍Kunyit Hidup (Curcuma Longa)
--------------------
Mencegah Kanser
Merawat Arthritis
Mengawal Kencing Manis (Diabetes)
Mengurangkan Tahap Kolestrol Dalam Badan
Meningkatkan Kadar Imunisasi Badan
Menyembuhkan Luka
Mengawal Berat Badan
Mencegah Penyakit Alzheimer
Memperbaiki Sistem Penghadaman

👍Asam Jawa (Tamarindus Indica)
------------------
Meredakan Demam
Meredakan Penyakit Asma
Merawat Batuk Kering
Melancarkan Pembuangan Air Besar (Agen Detoks)

👍Limau Nipis (Citrus Aurantifolia)
--------------------
Mengempiskan Perut
Mencantikkan Bentuk Badan
Membuang Toksin Dalam Badan

👍Markisa (Passiflora Edulis Sim)
------------
Mengandungi Antioksidan (Anti-Aging)
Mengandungi Serat Yang Tinggi
Mengurangkan Serangan Asma
Mencegah Jangkitan Kuman & Mempercepatkan Baikpulih Luka
Membantu Menurunkan Berat Badan
Membantu Mendapatkan Tidur Yang Nyenyak

harga di pasaran RM20 sahaja

kalau nak beli boleh
ke fb berikut


Image may contain: drink



2 comments:

  1. menarik juga kalau angin keluar tanpa malu-malu.

    memang betul .

    akan rasa lega dalam badan jika badan dah keluar angin

    ReplyDelete
  2. lately ni, byk la yg share pasal air dtox ni tau.
    ramuan nyer is halia, serai, kunyit, lemon...
    which is very good.
    aida pun amalkan. hasil blogwalking jugak la.
    num tiap mlm before tido.
    tapi baru lagi la amalkan...

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',