Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

GIVEAWAY SEPANJANG TAHUN

GIVEAWAY SEPANJANG TAHUN
Jom Join Macam-macam hadiah di tawarkan

Like N Share

Produk by St Ives Di Hati Ibu Dan Anak


Produk by St Ives Di Hati Ibu Dan Anak..ini kisahnya wahh hapy oii bila dapat produk ni sebelum 
buka kotaknya baunya best sangat Image may contain: indoor  lepas tu dia punya kotak nampak unik serius beb boleh buat hantaran kawin wehh..ana rasa ramai blogger dah miliki produk ni kan dan mencuba produknya..best dak wehh best kan lagi-lagi produknya berasaskan dari buah-buahan..

rahsia kecantikan dengan produk buah-buahan..produk dari
America's #1Scrub brand the one that makes you GLOW with natural exfoliants,extracts and moistirizers.
Fresh Skin Apricot Scrub
🌼The icon.
💮The cult classic.
🌺The beauty editors' fave.
🌹Our deep-cleansing apricot scrub with 100% natural walnut shell powder works to give you soft,smooth and positively glowing skin.
Awesome Apricots
We adore these fuzzy fruits,and we know them well.Apricots are rich in antioxidants like vitamins C snd E,and loved for leaving skin feeling super soft and smooth
produk yang ana milikinya dan telah mencubainya syokk oooo kulit nampak lembut dan bersih ja..

selain di atas ada juga keluarkan 6 jenis scrub antaranya
*Blackhead Clearing Green Tea Scrub
*Acne Control Apricot Scrub
*Radiant Skin Pink Lemon & Mandarin Orange Face Scrub
*Gentle Smoothing Oatmel Scrub & Mask
*Energizing Coconut & Coffee Face Scrub
*Fresh Skin Apricot Scrub

Produk yang berasaskan buah-buahan.. Ia boleh di beli dekat @guardianmalaysia@watson @lazada dan boleh lihat pelbagai lagi produk mereka di website berikut :

7 comments:

  1. St Ives scrub memang best. Lepas bilas, licin je muka.

    ReplyDelete
  2. Ive been using Scrub from St Ives for a year. Seriously suka sangattttt!

    ReplyDelete
  3. best.. kite memang guna ST Ives dari zaman uni ehehe.. lepas habis yang apricot ni nak guna yang coconut plak =)

    ReplyDelete
  4. takpernah try lg brand ni http://shfyqhazhr.com/

    ReplyDelete
  5. Tak pernah try brand ni. Tp tgk mcm best pulak

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',