Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

GIVEAWAY SEPANJANG TAHUN

GIVEAWAY SEPANJANG TAHUN
Jom Join Macam-macam hadiah di tawarkan

Like N Share

Satu Keluarga Satu Imaan Suci Family Wipes

Assalamualaikumdan salam sejahtera semoga sahabat ana sihat everyday muahahahaha..hai sahabat maya ana duk buat apa tu,you all apa rancangan cuti Raya Haji ni ke manakah anda semua maklum la cuti agak panjang juga kan 4 hari wehh...macam-macam boleh dirancang bersama family





Satu Keluarga Satu Family Wipes Imaan wooww semestinya kena ada spare kat dalam beg masing-masing ya bukan apa ia memudahkan urusan kita ketika berada di mana-mana sahaja. Maklum la anak-anak kan ramai..begitulah ana..kemana sahaja mesti akan di bawa...wahhh kemain kaw ya..


LIRIK LAGU : JAGALAH KEBERSIHAN

Wahai kawanku, 
Jagalah kebersihan, 
Hidup akan ceria, 
Sihat sepanjang masa.

 Mari kawanku, 
Cuci tangan kamu,
dengan suci family wipes
 Kuman tiada lagi, 
Tentu kita senang hati.

Kawan, oh kawan, 
Ingat pesan Ibu, 
Gosok gigi selalu, 
Manis senyumanmu. 

Wahai temanku,
 Dengar kukhabarkan,
 Jagalah kebersihan, Jagalah kesihatan.


opss wehh nak habaq kat hampa nohh Family Wipes Imaan ni sangat la wangi baunya..sekali dah gunanya kita akan rasa nak reapet lagi taw..banyak kegunaannya antaranya :

1. Digunanya ketika kita menghadiri majlis perkahwinan biasa la kan bila dah makan nak mencari air untuk membasuh tapi dengan adanya Suci family wipe imaan ni memudahkan urusan kita tak payah dah  nak  sesak-sesak cari air untuk basuh tangan tu, tarik ja sehelai siap ha terus ja pergi jumpa  tuan rumah salam  jari2 anda pun lembut bersih ja tak percaya kena la beli satu hihihii :)


2. Selain di atas kita juga boleh menggunakannya semasa anak-anak di beri susu,makan,tukar  lampin  dan ketika anak muntah dengan adanya Suci family Wipes Imaan ni  sepantas kilat ia dapat membersihkan kotoran tersebut taw..try oi jgn tak try..kita dah cuba untuk anak kita ya..

3. Wahh teruja di hati ketika muka comot ada kotoran dan berpeluh semasa kita membawa ahli keluarga travel,menjalankan aktiviti riadah serta bersukan seperti sedia di kata wet Tissu Suci Family Wipes ni  yg kecil comel ja boleh letak di poket seluar ia dapat memberi kita senyuman hahaa kan tak percaya ka..kena la beli satu taw buat simpan semasa kecemasan..

4. Antaranya yang boleh kita guna menggunakan Tissu Suci Family Wipes adalah semasa kita menjaga sesiapa pun yang sakit serta kurang upaya untuk bangun ke tandas,ia juga boleh di jadikan deadorant sebab baunya yang wangi bilamana kita tidak membawa minyak wangi hahaha dan juga untuk kegunaan ibu menyusu juga ok akan rasa sejuk ja nanti muahahaa..

5. wehh biasa la budak-budak kan kalau main permainan baling sana sini semestinya ada bakteria melekat kan kita boleh juga guna Tissu Suci Family Wipes untuk kita bersih peralatan tersebut jimat masa ooo maklum la masa sekarang macam emas bergerak terlalu cepat sangat sekarang ni tak payah risau semuanya mudah dan cepat ishh korang dont wory naik lori hahahaa mesti kena try beli satu kalau best ha boleh beli banyak-banyak jual kat kawan-kawan..


wahai kawan-kawan maya ana banyakkan kegunaan suci family wipes ni tengok ja kecil taw..tapi kegunaannya sangat meluas taw..dont worry dan jangan risau taw bahan-bahan yang digunakan
adalah berasaskan

 eloe barbadensis leaf juce

 Hasil carian imej untuk eloe barbadensis leaf juce
 dan ada
honey extract

 Hasil carian imej untuk honey extrac
lagi di dalam pembuatannya.


kena lah nohh dengan tag line mereka iaitu

Menjaga Kebersihan seisi Keluarga 
Baby Selamat, Hasil carian imej untuk emoji senyumMummy Cepat Hasil carian imej untuk emoji senyumDaddy HebatHasil carian imej untuk emoji senyum


wahai sahabat ana,selaian IMAAN Suci Family Wipes ada juga
 *IMAAN Premium Wet Tissue
diguna untuk membersih wajah dari solekan (deep cleansing)
*IMAAN Facial Wipes
digunakan untuk membersih wajah yang bersesuai kepada yg memiliki kulit berminyak dan berjerawat.
*IMAAN Feminine Wipes
digunakan untuk membersih zon intim wanita ketika kecemasan dan sebagainya

semua produk di atas boleh di beli di :

NO TEL: 03-42854919
WASSUP NO :019-2862828
EMAIL:wowmissionsdnbhd@gmail.com

alamatnya adalah:
WOW MISSION SDN BHD
NO 3A-08,D'PANDAN AVENUE 3, TAMAN PANDAN MESRA
68000 AMPANG

.
#ImaanSuciWorld #DuniaWanitaUnggul
#ImaanAngels #ImaanLovers

22 comments:

  1. Memang terbaik tisu seisis keluarga imaan😊memudahkan urusan seharian bg ibu dan ayah..jom dapatkan dari agen sah..@angel anadyana di talian0184092186

    ReplyDelete
  2. Pakai jugak tisu ni.. memang bagus sangat... yg penting halal..

    ReplyDelete
  3. Rawlin masih lagi belum beli tapi kakak memang dah borong banyak - senang nak bawa solat katanya. Nak ambil kakak nyer la nanti hehe

    ReplyDelete
  4. Always see about this Imaan wipes every where online. But never had the opportunity to try it out! People keep saying its very good simply because its wudhu' friendly which very good to all muslims out there.

    ReplyDelete
  5. selalu dgr review menarik ttg tisu imaan ni. Nak try la guna. saya memang suka benda wangi2 ni. hihi

    ReplyDelete
  6. Ada juga tisu mesra wudhu ya, bagus juga tu. Sekarang ni inovasi macam ni mudahkan urusan seharian

    ReplyDelete
  7. Selalu dengar nama nie tapi tak pernah cuba lagi. Ramai yang kata elok. Bolehlaa cari nanti

    ReplyDelete
  8. Ramai yg beri feedback positif pasal wipes brand imaan nie. InsyaAllah nak cari jugak nanti. Wajib ada dalam bag utk kegunaan harian

    ReplyDelete
  9. Ada anak kecil memang perlu wet tissue ni..senang nak bersih tgn diorg..tapi ni 1st time dengar wet tissue boleh buat ambil wuduk..menarik ni

    ReplyDelete
  10. wipe tissue ni mmg penting. banyak kegunaannya..first time dengan brand ni..tapi tgk dr kualiti not bad..boleh cuba nanti

    ReplyDelete
  11. Ini semacam tissu basah ke? Manfaatnya banyak banget. Bisa untuk badan anaknatau pun bersihkan tangan dan banyak lagi.

    ReplyDelete
  12. Produk Imaan ni memang terbaik lia suka dengan face wipes memang hilangkan makeup dan kulit lembut je .

    ReplyDelete
  13. tahniah taw berjaya masuk bloglist syaza.

    ni link dia : bleh check kat list :)

    https://www.vitaminsyaza.com/2018/08/giveaway-vitaminsyaza.com-shaklee-melaka.html

    ReplyDelete
  14. Bagusnyer, satu pek, pelbagai kegunaan untuk family. Nak beli juga la, senang bawa travel nanti

    ReplyDelete
  15. Pernah cuba wipes ni, suka sebab dia nipis dan lembut. Senang nak buang makeup on the go.

    ReplyDelete
  16. Baru pertama kali dengar jenama ni, Maznee pun tak pernah cuba lagi. Insyaallah kalau bagus nak juga try

    ReplyDelete
  17. Iman tak dapat di warisi, iman tak dapat di jual beli. Tapi produk iman semua orang boleh dan mampu pakai. Hehe

    ReplyDelete
  18. kena beli dua. satu letak di umah n satu lagi dlm kereta..

    ReplyDelete
  19. Kak blm pernah beli of nti kak srh membantu kak beli sbb dia mmg selalu guna tisu ke mana saja, biasalah Ada bebudak kecik Kan?😁

    ReplyDelete
  20. iman suci ni famous sgt kan. i teringin jugak nk try nanti. hehe

    ReplyDelete
  21. nak beli jugak la tisu ni macam best je !

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',