Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

GIVEAWAY SEPANJANG TAHUN

GIVEAWAY SEPANJANG TAHUN
Jom Join Macam-macam hadiah di tawarkan

Like N Share

Antibacterial Crossover Sleeping & Nursing Bra by Mamaway



Mamaway Malaysia
Antibacterial Crossover Sleeping & Nursing Bra by Mamaway sahabat pembaca blog ana sihat ka..semoga anda ok lah yer maklum la hujung tahun dah kan, sale merata tempat ada hahaha jangan terjebak diri ya..ok lahh ya ana nak kongsi produk baik baik sahaja di https://my.mamaway.com sebab apa wehh hat elok la kita kena grab satu taw..


Memandangkan ana ni masih lagi menyusukan anak yang berusia 1 tahun 3 bulan dan 3 tahun 4 bulan so ana perlu bra penyusuan yang mudah cepat dan selesa.Bra dari mamaway ni sangat best oo di pakai ketika waktu malam sebab senang sangat nak bagi anak menyusu yang penting cepat dan selesa Antibacterial Crossover Sleeping & Nursing Bra by Mamaway di datangi dalam 3 warna iaitu brown,blue dan nude 

ibu-ibu yang macam ana mesti mencari bra yang mempunyai ciri-ciri

Buttery soft & Breathable
Anti-allergic with Ag+ silver ions
1.antibakteria dan mudah penggunaannya
2.Cukup kuat untuk menahan tarikan berterusan semasa menyusukan bayi dan anak-anak
3.mempunyai kain yang elestik dengan payudara yang berbeza-beza, memberikan kita ibu menyusu ini keselesaan tanpa tekanan ketika susu mengalir.
MerylR Anti-bacterial Fibres as Material
4.ia menggabungkan serat Meryl - spandeks yang sangat kuat yang juga anti-bakteria dan anti-bau
5.cepat kering sekiranya susu terperikcik keluar.
6.direka di Australia, dibuat di Taiwan

boleh usya dulu tengok saiz yang boleh anda miliki
Mamaway Seamless Bra Size chart

sekiranya anda berminat untuk mendapatkan ia sebagai koleksi peribadi jangan lupa ya ke websitenya
untuk dimiliki https://my.mamaway.com dan jangan lupa menggunakan code promosi dari ana buat sahabat -sahabat ana iatu CODE PROMOSI hanya Taip MAMAWAY-LIANA25 untuk dapatkan potogan harga.


code ni boleh diguna sebelum 27 januari 2019 ia boleh digunakan bila-bila sahaja dengan pembelian minimum RM135 sahaja..JImat dan berbalaoi-baloi sangat wehh..


untuk meminta bantuan boleh la direct contac pihak MAMAWAY

Facebook Messenger: http://m.me/mamawaymalaysia Whatsapp: +6010-944-1128Email: cs.my@mamaway.com
untuk pengetahuan sahabat ana di website mamaway juga menjual pelbagai produk khas untuk ibu mengandung,menyusu dan sebagainya.



Macam ana,  ibu bekerja dan masih  menyusu lagi anak-anak di rumah  memerlukan BREAST PADS untuk cover susu yang penuh di dalam breast agar tidak malu untu berhadapan dengan rakan sekerja yang lain dan  tak perlu nak risau dah wehh baju basah ka.. sebab apa? 

sebab Breast pad ni mempunya bahan yang 

@ Lapisan berlapis: Gentian bukan tenunan yang tidak bertenun
@Teras penerapan: Pulpa semulajadi, Polimer penyerap super (SAP)
@ kalis air: PE

Mamaway Breast pads finalist in Mother & Baby Award

KENAPA PERLU BELI BREAST PAD DI
  MAMAWAY 
kerana mereka telah memenangi mother award 2018..


antara kualiti produk ni adalah:-

SILKY SOFT & HYPOALLERGENIC
Silky soft, hypoallergenic clining, helps heal sore nipples & gentle on sensitive skin.

Breast pad that helps heal sore nipples & gentle on sensitive skin.

ABSORPTION ZONEAbsorption zones with draining grooves and leakage barriers for anti-leak security.

Breast pad with absorption zones with draining grooves and leakage barriers for anti-leak security.
 
ULTRA BREATHABLE
Ultra-breathable outer backing won't trap heat, keeping you fresh throughout the day.
Breast pads that ultra breatheable outer backing won't trap heat, keeping you fresh through out the day.​

EVEN ABSORPTION + INSTANT DRYOne-piece distributes moisture evenly, won't clump up and stays flat. Instant dry technology draws milk away from the surface to keep you feeling fresh and healthy.

Breast pads distributes moisture evenly, won't clump up and stays flat. Instant dry technology draws milk away from the surface to keep you feeling fresh and healthy.
 
EXTRA WIDE ADHESIVE STRIPE
Extra wide anti-slip panel to keep pads secure in place.

Breast pads with extra wide anti-slip panel to keep pads secure in place.

INDIVIDUALLY WRAPPEDZero human contact during production & individually wrapped to keep pads safe & hygienic.

Breast Pads that zero human contact during production & individually wrapped to keep pads safe & hygienic.

Water Absorption TestSuper absorbent core that holds 1.5 times more liquid than the previous product. 

Breast pads water absorption test
 

Passed SGS & TUV Safety Test
No harm to your body & skin

Mamaway Breast Pads passed SGS & TUV Safety Test ​No harm to your body & skin

SGS Test Report no. 14A1501875 ; TUV Test Report no. SZ11-0726002
 
What Mothers Say about Mamaway Breast Pads

testimonia oleh ibu-ibu yang pernah menggunakan BREASPAD dari MAMAWAY
Mamaway Breast Pads Review
Mamaway Breast Pads Review
 
Mamaway Breast Pads Review
 
Mamaway Breast Pads Review
Mamaway Breast Pads Review


jangan lupa ya masuk kan CODE untuk dapatkan potongan RM25 semasa anda membeli di website 
https://my.mamaway.com

Mamaway Latest Award





No comments

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',