Dikuasakan oleh Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Segmen Blogwalking by Izzati Amira

Assalamualaikum w.b.t

[ tekan banner untuk join ]

Aktiviti : Happy Blogwalking

Pemenang.
1st & 2nd Top Referral : Washi Tape 1x ( sorang satu atau sorang dua maybe?? heee. )
4x Random : '19Capri' button badge 1x

Tamat : 17 Jun 2014

Selamat join !


33 ulasan:

  1. singgah dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  2. singgah melawat, yuhuu! apa khabar? hehe. salam perkenalan, dari segmen yang sama. hikhik (http://www.ciklisa.com/segmen-blogwalking-by-izzati-amira/)

    BalasPadam
  3. hai.. singgah dr segmen same. gud luck!

    http://awansamudera.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  4. assalamualaikum...salam perkenalan dari saya...dah follow sini dan datang dari segmen yang sama...jemput ke blog saya jugak ye kalau ada masa :)

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  5. Singgah melawat dari segmen yang sama. Semoga berjaya nanti. 。◕‿◕。
    http://nad2nadzirah.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  6. Singgah dari segmen yang sama ^^ jemput ke blog :)

    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  7. good luck dan selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  8. singgah dari segmen yang sama. all the best! :)

    http://zakira-afina.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  9. thank you for joining Adna ..heeee (:

    BalasPadam
  10. datang dari segmen sama :)
    http://wancrazykid.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html
    good luck :D

    BalasPadam
  11. Selamat Berkenalan & Bersegmen!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/05/blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum.. wawa blogwalking kat sini^^ datang dari segmen yang sama, selamat berblogging ^______^

    http://duniamisskepeng.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  13. Salam dan hai. datang menyinggah dari segmen yg sama jugak. gudluck ! :D
    http://manislolipop47.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  14. salam mesra..

    datang singah dari segmen yang sama.
    happy blogwalking.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/29/segmen-blogwalking-izzati-amira/

    BalasPadam
  15. Selamat bersegmen... good luck ya :)

    BalasPadam
  16. " because you have got absolutely nothing to give up but your unwanted weight. Phentemine 375 help suppress a
    person's appetite, which helps you turn down even the
    most heavenly of foods. Do not be fooled by thinking that the principle technique to free weight is dieting and train.

    BalasPadam
  17. Salam perkenalan, :)
    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  18. salam..ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...nanti boleh la follow dan join segmen yg ayu buat..tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  19. saya singgah sini from segmen yang sama :D
    jenguk jenguk follow sini

    p/s : click click nuff sini jugak..

    jemput ke blog kita =)

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  20. Assalamualaikum awak :D Comelnya blog ni. Salam ukhuwah fillah abadan abada ^_^ Singgah dari segment yang sama. Follow sini. Moga Allah redha <3 Semoga berjaya. Bitaufiq wannajah fil imtihan ! :D Hee

    http://bebelancikchokie.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  21. Assalamualaikum awak :D Salam ukhuwah fillah abadan abada ^_^ Singgah dari segment yang sama. Follow sini. Moga Allah redha <3 Semoga berjaya. Bitaufiq wannajah fil imtihan ! :D Hee

    http://bebelancikchokie.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  22. datang ke mari :)

    jemput datang laa ke blog :)

    http://myimpiannaad.blogspot.com/

    BalasPadam
  23. hi hi hi :)

    singgah dari segment yang sama :)

    http://eika-amd.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    happy blogwalkin !

    BalasPadam
  24. BW dari segmen yang sama... gigih betul KN berjalan2.

    BalasPadam
  25. salam,
    singgah dr segmen yg sama. done follow :)

    BalasPadam
  26. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    BalasPadam
  27. As salam. Saya dtg dari segmen yg sama dan terus follow blog awak. Bila free, jemputlah ke blog sy pula. TQ.

    http://www.zukidin.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  28. Salam kenal. Saya baru je nak singgah. Jemputlah datang. :)

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  29. Assalamualaikum..selamat berpuasa.
    baru ada masa nak berblogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',