Dikuasakan oleh Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

New Year Giveaway With Eversoft Skinz Youth Recall by AJ

klik banner kalau nak join ya

EVERSOFT SKINZ tercipta hasil gabungan dua jenama iaitu EVERSOFT yang mengadaptasi fungsi bahan-bahan semula jadi dalam dunia kecantikan dan SKINZ yang mahir dalam teknologi sains kulit terkini. “Menerusi cantuman bahan-bahan semula jadi Jepun dan teknologi terbaharu, pakar-pakar penjagaan kulit kami berjaya menghasilkan barisan produk yang mengekalkan 5 langkah amalan penjagaan kulit Jepun,” ujar Pengurus Besar Pemasaran WIPRO-UNZA (Malaysia) Sdn. Bhd., Pan Choi Yen.

IMG 01
EVERSOFT SKINZ Youth Recall menggunakan ramuan tradisional Jepun yang terkenal dalam mengatasi masalah antipenuaan terdiri daripada:

RUMPAI LAUT WAKAME - Kaya dengan Kolagen-Phyto, Rumpai Laut Wakame membantu meningkatkan tahap kolagen dan secara jelas membantu mengurangkan kedutan serta mengembalikan keanjalan kulit untuk kontur wajah yang lebih menawan.

UME - Dikenali sebagai aprikot Jepun, Ume mengandungi bahan antiglisasi yang melindungi kulit dengan menyekat AGE (Advanced Glycation End) yang mengakibatkan kulit menjadi kusam dan kuning hasil daripada penuaan. Ume diguna secara tradisional dalam ubat-ubatan Jepun untuk mencerah dan menghilangkan kulit kuning serta menyamaratakan tona kulit untuk kompleksyen lebih cerah dan berseri.

HIARURON SAN (Asid Hialuronik Luar Biasa ) - Juga dikenali sebagai “Pancuran Keremajaan”, Asid Hialuronik Luar Biasa mengunci kelembapan untuk hidrasi berpanjangan bagi memelihara kelembutan, kelicinan dan kecerahan kulit.

5 langkah rejim penjagaan kulit anti-penuaan

Langkah 1: Mencuci - Ini merupakan langkah pertama dan terpenting. Diformula bersama minyak botanika yang bertujuan melegakan, DEEP ACTION MICRO CLEANSING OIL membersihkan kulit dengan menyingkirkan solekan, pelindung matahari, krim BB dan produk lain pada wajah secara efektif.

Langkah 2: Membersih dengan mendalam - Langkah kedua ialah pembersih mendalam menggunakan HYDRA CLEAN CLEANSING FOAM (untuk kulit normal) atau DEEP MOIST RICH CLEANSING FOAM (untuk kulit kering). Dua produk ini membantu menyingkirkan noda-noda tersembunyi dan sebum berlebihan sambil melindungi keseimbangan semula jadi pH kulit.

Langkah 3: Menyegar - Langkah ketiga ialah menyegar (toning). HYDRATING TONING LOTION diperkaya dengan Hiaruron San (Asid Hialuronik Luar Biasa) yang memberikan 2x hidrasi segera dan efek pelembutan yang kekal untuk 24 jam. Ia juga membantu mengoptimumkan faedah pelembap anda.

Langkah 4: Rawatan untuk  Pembaikan dan Keserian - Langkah keempat meliputi rawatan kulit menggunakan FIRMING & REFINING ESSENCE (Wajah & Mata) yang diperkaya dengan cecair pekat aktif bagi mengatasi tanda-tanda penuaan dan untuk tujuan pemutihan. Esen penapisan kulit ini juga mengandungi Peptid Pemulihan 3 pekat bagi mempercepatkan pemulihan untuk kulit yang lebih licin, berseri dan anti kulit kuning.

Langkah 5: Melembap - Langkah terakhir adalah dengan mengaplikasikan HYDRA GLOW FIRMING CREAM  SPF 30 PA++ untuk perlindungan di siang hari dan ULTRA RICH RENEWAL FIRMING CREAM sebelum tidur untuk tujuan melawan garis-garis kedut dan memperbaiki tanda-tanda penuaan ketika anda berehat.

Rangkaian penuh produk EVERSOFT SKINZ Youth Recall boleh didapati di semua farmasi utama, pasar raya dan kedai-kedai kecantikan bermula bulan ini. Kesemua rangkaian ini bersama produk-produk individu dijual pada harga bermula RM14.90 sehingga RM53.90.


mengapa anda harus memenangi rangkaian produk Eversoft Skinz Youth Recall 

  1. ana mempunyai masalah kulit tidak sekata dan kering
  2. selain dari itu juga,ana ingin mencuba produk yang bersesuai dengan kulit muka ana yang semakin di   mamah usia mengharapkan eversoft skinz dapat membantu..
  3.mempunyai bintik2 hitam dan putih yang agak ketara.


"Eversoft Skinz menjadi pilihan untuk kekal cantik di Tahun Baru 2015 kerana
usia ana semakin meningkat faktor kulit muka pun bermasalah ana tidak mahu diri nampak mcm ibu anak 10 huhuu muka tak seperti umur 30an harap eversoft Skinz membantu merawat wajah saya seperti kulit wanita korea mulus dan bersih sahaja..
semoga Eversoft Skinz dapat membantu merawat masalah yang saya hadapi Insyaallah dengan izin darinya... "amin

11 ulasan:

 1. all the best. saya memang dah terjatuh hati dengan enfuselle. rasa mcm tak boleh dah nak lari. hehehee

  BalasPadam
 2. salam...singgh cn
  http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/new-year-giveaway-with-eversoft-skinz.html

  BalasPadam
 3. Terima kasih kerana sudi menyokong dan menyertai Giveaway AJ...
  Untuk maklumat, tarikh tutup penyertaan dilanjutkan kepada 10 Januari 2015...
  Sila semak senarai peserta di :
  http://www.ayuejean.com/2015/01/senarai-peserta-new-year-giveaway.html

  BalasPadam
 4. hai singgah dari segmen yang sama :) done follow #576 btw, good luck :)

  BalasPadam
 5. shad singgah dari segmen sama,
  http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/01/new-year-giveaway-with-eversoft-skinz.html

  BalasPadam
 6. Congrats sis awak menang wiwiwi :D

  BalasPadam

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',