Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Koleksi Baju Di Butik Myblouseshop.com


Alhamdulillah..dapat bersua kembali..kini ana ingin memperkenalkan satu produk dari myblouseshop.com

My Blouse Shop

MyBlouseShop dibina bagi tujuan menjual pelbagai koleksi blouse secara online. Pengkhususan mereka adalah blouse design terkini tetapi labuh dan longgar. Sesuai digayakan oleh wanita muslimah.Buat masa sekarang, mereka mengeluarkan produk pakaian dengan jenama tersendiri iaitu DeCenza Apparel.

MAKLUMAT PENGHANTARAN YANG MEREKA URUSKAN
1- MyBlouseShop menggunakan khidmat courier Poslaju by Pos Malaysia  untuk penghantaran barang-barang mereka ke seluruh dunia.
2- Untuk belian secara runcit,mereka menggunakan perkhidmatan poslaju.
3- Untuk belian secara borong,mereka membenarkan pelanggan untuk memilih menggunakan perkhidmatan pos parcel atau poslaju.
4- Penghantaran akan dilakukan sehari bekerja selepas bayaran penuh diterima. Jika mereka tidak dapat menghantar item pada 1 hari bekerja selepas bayaran dilakukan, mereka akan maklumkan melalui email/sms/whatsapp. Jadi pastikan pelanggan memberikan maklumat lengkap (nama penerima, alamat beserta poskod & no telefon). Kegagalan pelanggan untuk memberikan maklumat atau lewat memberikan maklumat bukan tanggungjawab mereka jika barang pelanggan lewat untuk mereka pos.
    Jika pelanggan lambat memberikan maklumat, dan tidak sempat untuk mereka pos barang 1 hari bekerja selepas pelanggan buat bayaran penuh, mereka akan pos barang pada hari berikutnya.
5- MyBlouseShop menggunakan perkhidmatan pickup oleh poslaju. Dimana poslaju datang ke rumah untuk pickup barang. Mereka tidak pergi ke pejabat pos untuk menghantar barang-barang pelanggan. Kerana mereka ada akaun dengan poslaju. Jadi mohon faham, poslaju datang tak tentu masa. Kadang-kadang cepat, kadang-kadang lambat. Jika terdapat sebarang masalah tentang perkhidmatan poslaju pickup, mereka akan inform pelanggan melalui email/sms/whatsapp.
6- Tracking no hanya  akan berikan selepas barang diambil oleh poslaju. Mereka akan email/sms/whatsapp ke pelanggan sendiri (bukan post di wall fb atau letak di website). Jika poslaju datang pickup tengahari, kami akan inform belah petang. Jika poslaju datang pickup petang, mereka akan maklumkan sebelah malam.
7- Barang akan tiba dalam tempoh 1-5 hari bekerja bergantung kepada tempat & kawasan serta perkhidmatan poslaju di kawasan pelanggan. Terdapat sesetengah keadaan di mana poslaju menerima terlalu banyak parcel, sehingga berlaku kelewatan semasa menghantar barang pelanggan. Ini adalah diluar kawalan pihak MyBlouseShop. Kami akan cuba sedaya-upaya secepat mungkin untuk menghantar barang pelanggan.
8- Kemungkinan besar ambil masa sedikit untuk tracking no berada dalam sistem poslaju. Ini kerana selepas poslaju datang ambil barang, posmen tersebut perlu pusing 1 kawasan dulu (ambil & hantar barang orang lain). Selepas habis tugas mereka di kawasan tersebut, baru mereka akan pulang ke pusat poslaju. Pada masa ini baru mereka key in tracking no pelanggan. Kadang-kadang malam baru ada rekod. Dan ada kalanya pelanggan dah terima barang baru tracking no ada dalam sistem (tetapi ini jarang berlaku).
9- Jika barang anda tidak sampai dalam tempoh 5 hari (semenanjung) atau 7 hari (sabah sarawak), mohon hubungi pusat poslaju yang terdekat dengan kawasan anda. Adalah menjadi tanggungjawab anda untuk mengetahui status barang anda sendiri. Jika barang anda tidak dapat dikesan menggunakan tracking no yang kami beri, barulah kami akan tolong uruskan bagi pihak anda (kami akan hubungi poslaju).
10- Jika barang anda tidak dituntut di pusat poslaju yang berdekatan, poslaju akan kirimkan barang tersebut kepada pengirim (kami) semula. Pelanggan harus membayar kos pengiriman semula (kos pengiriman kali kedua).zafira

Koleksi Baju Blouse Di Myblouseshop.com..cantik2 belaka taw u all..kalau tak percaya try la p usya tengok tak rugi pun..

ni antara yg ada nk bnyak lg boleh melawati fb,blog,laman web dan instagram mereka ya..


1 comment:

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',