Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Myliferia March Giveaway Bonanza

Hadiah Top Commentator
klik banner kalau nak join

Hadiah Myliferia March Giveaway Bonanza


3 Hadiah Pengomen Terbanyak (Top 3)


1) Wallet Wanita DKNY (Butik mari nih)



Hadiah Top Commentator


2) Wallet Lelaki Calvin Klein



Hadiah Top Commentator


3)  Microwave Egg & Muffin Maker



Hadiah Top Commentator


3 Hadiah Bagi Blog Sumber



Hadiah Top Commentator
Cupcake & Cookies Stencils daripada Paula Deen, chef selebriti Amerika Syarikat terkenal nih. Barang ni bukan untuk cupcake dan cookies semata-mata je tau. Banyak kegunaan dia lagi. Boleh digunakan untuk buat kad ucapan atau macam-macam lagi lah.
Yang lebih best lagi tu, sesiapa yang ada anak kecil atau yang bersekolah rendah, boleh bagi diaorang guna. Secara tak langsung, barang ni boleh merangsang motor skill pada tangan serta daya fokus mereka juga. Boleh guna alat tulis ataupun peralatan mewarna seperti water colour. Best kan?
Untuk makluman semua, hadiah ni adalah dari Amerika Syarikat. Tapi jangan sedih pulak tengok tag “Made In China” sebab barangan buatan China untuk US ni tak sama macam yang jual kat negara kita tau. Ikut standard US tapi diaorang buka kilang kat negara China, jadi made in China lah.


Hadiah Misteri

Dah nama pun hadiah misteri, jadi kene tunggulah sehingga habis bulan Mac ni, baru dapat tahu….hehehe

Hadiah Top Commentator

3 comments:

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',