Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Lazada Birthday Festival Blogger Contest

wahhahaa teruja dak korang kalau join mana-mana contest kemudia nama u all luck sangat seronok kan..hahha jom pakat join contest dari LAZADA sangat awesome gitu..



Birthday Festival Lazada akan mengemparkan jari jemari korang huhuu jangan tak percaya ya..mereka akan mengegarkan kita dengan naluri pembelian yang owesome gitu hahhaa bila tu? 



pada 25-27 april yang akan datang ni..
now ada 3 peringkat iaitu..bermula 6April-15April 2018 adalah pre-testing 16April-24April adalah Teasing Meganya pula pada 25April-27April 2018 jagan lupa save tarikh2 berikut ya untuk kita enjoy dengan festival ni...rugi kalau anda tak grab time2 macam ni mesti sale baik punya..

1.Dimanakah lokasi yang saya akan pilih sempena pesta ulang tahun LAZADA?
( Which location would you pick for Lazada's birthday party?)


Wahh kalau la ulang tahun sendiri tempatnya semestinya di tepi2 pantai sambil berhuhahuha dengan anak2 yang ramai meriahkan..tapi sempena ulang tahun LAZADA ni tempat first sekali adalah di rumah berhadapan komputer riba huhuuu awesomee

ala-ala macam ni la nanti besday kita nanti hahhahah comelkan..

Imej yang berkaitan

2. Tema pilihan untuk Parti ana yang berkonsepkan di lautan luas muahahha antara produk yang boleh kita perolehi di dalam website LAZADA ni adalah :- 
(Choose a party theme and pick one or several products on Lazada to decorate the venue.)



  Kobwa LED Light Balloon Colorful Light Balloon LED Lights Light Ball Ball Wave Ball Night Market Shopping Mall Square Street Selling Balloon Birthday Party Decoration Wedding Layout

harganya murah sangat2 


New 100pcs/lot 10 inch Colorful Pearl Latex Balloon for Party Wedding Birthday Decoration Supply

tak meriah majlis birtday la kalau ballon tak dak..hahahah


RM25.80-50%

 Amart 1 Bag Hang Pennants Happy Birthday Paper Flag Party Favor Decor Celebration Supplies
wahh harga semua murah nohhh boleh beli siap2 untuk anak nak sambut besday nanti haha kita tunggu Birthday Festival sale


3.Tempat dah kita carikan persiapan untuk majlis pun sudahh bila sebut birthday semestinya kena ada kek yang simple2 ja kan hahha dengan LAZADA semua boleh kita buat sendiri semudah ABC antara barang yang ada di jualan hebat ni adalah:-
(Which birthday cake will be served and which products on Lazada can help you prepare it)

semudah ABC katakan jom kita beli


RM17.00 


 .TEPUNG KEK SEGERA

TEPUNG KEK SEGERA MEMUDAHKAN PEMBUATAN KEK

  • JIMAT DAN CARA PENYEDIAAN YANG RINGKAS

  • HANYA KUKUS, BAKAR ATAU MASUK DALAM PETI AIS SAHAJA



3 in 1 Removable Bottom Round Heart Square Shape Versatile Sturdy Springform Pans Cake Mold 22cm, 24cm, 26cm



Stand Mixer Egg Beater With Stainless Steel Bowl

4.Masa untuk bersinar, pilih pakaian anda di Lazada!
( Time to shine, pick your outfit on Lazada! )

women fashion
  
woww kebabom rasanya lagi-lagi dekat nak raya ni kann malas nak bawa anak2 p pasaraya dengan adanya LAZADA 
memudahkan urusan pembelian ana taw hahha banyak  koleksi yang memikat hatii kita tunggu lahhh Birthday 
Festival sale nanti ya..




2 comments:

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',