Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Giveaway Tudung Bawal by Cik Puan Rrai



 
klik banner kalau nak join

ni tips simple dari akak ana yg anak dah 4 orang hahahhaha

1. kalau darah kurang sila lah mkn ubat 3 serangkai yg klinik bagi ya jgn skip taw sebab itu untuk kekuatan kita dan baby di dalam rahim supaya membesar dengan sihat.

2.banyakan mengambil makanan sayur-sayuran dan buah-buahan untuk mengelak anak keluar nanti terkena demam kuning

3.amalkan minum minyak kelapa dara seusia kehamilan anda 6 bulan ia memudahkan anda untuk bersalin.

4.banyakan minum air putih sekerap yang mungkin..

5.jaga perilaku anda..amalkan membaca dan mendengar alquran supaya anak nanti tidak banyak ragam insya allah..

PEMILIHAN PEMENANG:
Terdapat dua kategori pemenang yang dicari iaitu,
  1. KATEGORI RANDOM- Dalam entry korang letak je banner, backlink, publish dan kasi url penyertaan korang tu kat ruangan komen di bawah. Simple dan mudah.
  2. KATEGORI KREATIF- Sama macam kategori random, cuma letakkan dalam entry tu, tips atau nasihat korang kepada ibu-ibu yang sedang mengandung di luar sana. Utk org yang tengah pregnant tau. Bukan utk orang yang nak pregnant. Hehee. Kesemua mereka yang bagi tips dan nasihat ni, aku akan buat satu entry khas dan kumpulkan tips korang tu semua beserta dengan url penyertaan korang tu. Tak kisah lah tips seperti jangan panjat gunung ke, kurangkan minum ais ke, atau apa-apa saja lah. Hehe. Terpulang nak kongsi berapa tips pun. Nak kongsi satu tips saja pun boleh.

So, HADIAH: 3 HELAI TUDUNG BAWAL UNTUK 3 ORANG PEMENANG

Kalau kategori kreatif ni ramai yang join, kemungkinan hadiah akan ditambah.
Kategori random adalah 1 pemenang manakala kategori kreatif adalah 2 pemenang di cari. Cara aku pilih pemenang nanti, mula-mula aku akan pilih kategori kreatif. So bila aku dah jumpa dua orang yang berjaya menambat hati aku tu, yang lain-lain, automatik aku akan pilih secara random walaupun dalam entry dia ada kongsi tips jugak. Faham dokk? So mereka masih lah berpeluang untuk menang.


Jemput join yee korang. Hehehee. Harap ramai lah yang sudi join..
Tarikh tamat giveaway: 18 OKTOBER 2018
Giveaway akan berlangsung selama sebulan. 

9 comments:

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',