Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Promosi Kaw Kaw Lazada 11.11.2018 Di Hujung jari


Tora datang lagi..Yaaaaaaaaaaahooooooooooo Yabedabeduuuu..........

Jalan-jalan ke kota medan
Singgah sebentar membeli sepatu
Salam pembuka ana ucapkan
salam sejahtera & warahmatullahi wabarakatuh 

Promosi Kaw Kaw Lazada 11.11.2018 Di Hujung jari bila  SALE menjelma..rasanya tarikh 11.11.2018 akan ada promosi jualan hebat di serata web online tak percaya nanti hampa try klik tengok ya..seperti shopee,ezybuy,11street dan pelbagai lagi..

LAZADA juga tidak ketinggalan akan ada promosi terhebat mereka pada tarikh  11.11 iaitu Shopping Festival yang akan berlaku pada 11 November 2018 di Lazada Malaysia. banyak juga la produk yang akan diturunkan harganya antaranya adalah:

Produk dari

1.Peralatan sekolah



2.Bedding Set


3.Barangan Dapur

4.Perabot (meja tepi)


produk yang tersenarai di atas adalah pilihan ana..wehhh duk siap duit nak pilih ,klik dan bayar ja..korang jangan menyesal taw kalau barang tu dah sold out..hanya 11 hari dari sekarang..

yahuuu yabedabedooo..barang ini ana yang punya hahhahaha...

Lazada adalah satu platform pembelian online yang di sukai ramai pengunjung kerana ia sangat mudah untuk membeli..mereka juga menyediakan sistem pembayaran melalui COD,Bankin Online Bank,boleh juga mengunjungi 7E untuk membuat pembayaran dan juga secara instalment..

Bersempena dengan jualan online ini tag line mereka adalah seperti berikut:-


APA LAGI KAWAN-KAWAN SAVE LA TARIKH INI YA..TUNGGU DI DEPAN KOMPUTER YA
SIAPKAN DUIT ANDA DALAM BANK BANYAK2 YA...

shopping lah sepuas-puasnya..untuk hilangkan stress boleh jimat masa,tidak perlu berebut-rebut. relex-relex ja sambil-sambil cuci mata di website LAZADA MALAYSIA..

11.11.2018 kami tunggu kehadiranmu..



Hasil carian imej untuk pantun jualan





7 comments:

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',