Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Produk Asmak Baby Care By MHAM

Produk Asmak Baby Care By MHAM|Assalamualaikum dan salam sejahtera sahabat maya ana..ana harap sihat-sihat lah ya..memandangkan ana mempunyai anak yang kecil lagi selalu terpikir penjagaan produk dari hujung rambut ke hujung kaki apa yang sesuai untuk kulit anak-anak ni..gitulah sapa-sapa yang bakal menjadi ibu,mak,umi,mamy mesti akan memikir produk apa yang TERBAIK untuk membelai si manja nantikan sebagai asas penjagaan rapi mereka ..


Disini ana ingin syorkan kepada sahabat maya ana gunalah Produk Asmak Baby Care (ABC) yang di datangi dalam kotak serba cantik dan menarik ia juga boleh di buat hadiah kepada rakan-rakan yang bakal melahirkan dan sudah ada anak yang semakin membesar.

Selembut Belaian Ibu

Produk Asmak Baby Care (ABC) ini juga sesuai untuk bayi yang baru lahir sehingga usia emas kerana bahan yang dihasilkan di dalam produk ini berasaskan tumbuh-tumbuhan semulajadi..Dengan haruman bunga ros dan chamomile menjadikan bayi anda lebih wangi dan selesa. Ia juga mengandungi minyak kayu putih, minyak aprikot dan vitamin E.wangi sangat taw dakk..sekali guna semestinya akan guna lagi..Terdapat 5 produk di dalam kotak ini nama pun penjagaan dari hujung rambut ke hujung kaki antara produknya adalah :-

  i- Baby Wash Top to Toe


 ii- Losyen Bayi 


iii- Essential Oil


vi- Sevenis Hair Oil


v- Bedak

Untuk pembelian Produk Asmak Baby Care (ABC) ini anda boleh la melayari website di bawah ini ya..semudah ABC hanya di hujung jari ja anda semua boleh miliki produk ini,harganya biasa-biasa sahaja ya,ia boleh di beli secara satu-satu atau 1 set..kalau nak lebih jimat ambik la 1 set..

Website: 

Facebook Page: Asmak Baby Care
Instagram: @asmak.babycare
Hotline: 019-9708897

Alamat : 
P1-1, Medan Desa Pertiwi, Jalan Tras 28800BentongPahang Malaysia.


Produk Asmak Baby Care (ABC) adalah salah satu produk keluaran 
Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd yang mempunyai MISI dan VISI seperti berikut:-


Motto Kami

Mensejahterakan Kehidupan

Visi MHAM

Menjadi peneraju dalam membina jaringan dan memasarkan produk kesihatan dan kecantikan berkualiti berasaskan herba dan semulajadi.

Misi MHAM

Kami sebuah syarikat yang mengeluarkan produk berasaskan herba dan bahan semulajadi sebagai pilihan alternatif. Membantu masyarakat dan sejagat, meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan. Menjadi sumber membekalkan produk kesihatan yang selamat dan berkualiti kepada masyarakat. Mewujudkan peluang-peluang yang melahirkan usahawan bebas kewangan demi mensejahterakan kehidupan.

ana kongsi sedikit kata-kata ibu-ibu yang telah menggunakan produk ini antaranya adalah :-


testimoni pengguna asmak baby care


2 comments:

  1. ABC... lagi sekali, ABC...

    apa tue ...?

    Asmak Baby Care ... :D

    ReplyDelete
  2. Produk ni sesuai untuk budak eczema tak? Terima kasih banyak2 atas perkongsian ya.

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',