Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Lama Menyepi Dari Dunia Blog

assalamualaikum hai u all ya allah lama rasanya ana menyepi dalam dunia blog ni..maklum la bila bertukar tempat tinggai dari daerah kubang pasu masuk daerah kulim huhuu semua kena tolak tepi..teringin ingin menulis dan berkongsi maklumat di blog sendiri hari ni gagahkan diri menulis..

sebenakannya bila anak semakin ramai dan membesar masa tu sangat lah pentingkan untuk me time dengan mereka..kadang-kadang tengah penggang hp nak buka blog ada ja diorang kacau sampai ke malam esok bertemu esok sehingga lah cukup setahu dan terasa kemunculan tahun baru 2020 huhuu..

Masa sekarang sangat sangat pantas bergerak sehingga ana sendiri cemburu dengan masa tersebut sebabnya baru sangat ja masuk tahun 2019 dah nak masuk tahun 2020 harap tahun akan datang banyak lah rezeki yg akan masuk..amin

Hasil carian imej untuk masa

bagi ana tahun 2019 ana sudah memiliki sebuah rumah walaupun xseberapa gah dan masih lagi naik kancil dari tak dak anak sehingga anak no 4 alhamdulillah, insya aallah kita bagi anak2 besar kita tukar yg baru hihiii..boleh macam tu

Tahun 2020 ana ingin lebih kewangan harap ada la blogger yg ada side income membantu berkongsi rezeki bersama ana hahhah

Hasil carian imej untuk doa murah rezeki

7 comments:

  1. Assalamualaikum Sis Adna, jemput sertai give away dengan hadiah tunai RM1000 oleh Mamapipie & Friends.

    Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)
    1 x RM200

    Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)
    2 x RM100

    Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)
    14 x RM50

    Penyertaan sangat mudah & tarikh tutup giveaway pada 29 Feb 2020. Klik sini sekarang untuk sertai.

    ReplyDelete
  2. MAGS PREMIUMS are a corporate gifts & premium gifts supplier and manufacturer in Malaysia, that provides logo printing for custom made corporate gifts.

    ReplyDelete
  3. www.magspremiums.com MAGS PREMIUMS Kami adalah syarikat yang berlokasi di Malaysia yang menawarkan pelbagai jenis percetakan korporat & hadiah premium. Percetakan Tshirt, percetakan beg non woven dan banyak lagi!

    ReplyDelete
  4. www.magspremiums.com MAGS PREMIUMS Kami adalah syarikat yang berlokasi di Malaysia yang menawarkan pelbagai jenis percetakan korporat & hadiah premium. Percetakan Tshirt, percetakan beg non woven dan banyak lagi!

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',