Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Lama Menyepi Dari Dunia Blog

assalamualaikum hai u all ya allah lama rasanya ana menyepi dalam dunia blog ni..maklum la bila bertukar tempat tinggai dari daerah kubang pasu masuk daerah kulim huhuu semua kena tolak tepi..teringin ingin menulis dan berkongsi maklumat di blog sendiri hari ni gagahkan diri menulis..

sebenakannya bila anak semakin ramai dan membesar masa tu sangat lah pentingkan untuk me time dengan mereka..kadang-kadang tengah penggang hp nak buka blog ada ja diorang kacau sampai ke malam esok bertemu esok sehingga lah cukup setahu dan terasa kemunculan tahun baru 2020 huhuu..

Masa sekarang sangat sangat pantas bergerak sehingga ana sendiri cemburu dengan masa tersebut sebabnya baru sangat ja masuk tahun 2019 dah nak masuk tahun 2020 harap tahun akan datang banyak lah rezeki yg akan masuk..amin

Hasil carian imej untuk masa

bagi ana tahun 2019 ana sudah memiliki sebuah rumah walaupun xseberapa gah dan masih lagi naik kancil dari tak dak anak sehingga anak no 4 alhamdulillah, insya aallah kita bagi anak2 besar kita tukar yg baru hihiii..boleh macam tu

Tahun 2020 ana ingin lebih kewangan harap ada la blogger yg ada side income membantu berkongsi rezeki bersama ana hahhah

Hasil carian imej untuk doa murah rezeki

No comments

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',