Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Kehamilan ke 5

bismillah calligraphy png transparent background image – Islamic ...
Doa Murah Rezeki

alhamdulillah allah itu pemurah rezekinya..ingatkan hanya 4 orang ja anak rupanya TAHUN 2020 allah nak bagi kita lagi sowang itu la kan di namanya rezeki mempunya anak ramai saya bersyukur dengan pemberiannya walaupun sekadar kais pagi makan pagi kais petang makan petang tapi rezeki anak2 tetap ada.. 

lama sebenarnya berhenti dari menaip di blog ni maklum la masa itu sangat emas hihiih tak dak masa nak tengok blog tapi RINDU nak menulis huhuhuu ..ingat nak kena aktif balik la..sebab syok tgk rakan2 semua dapat duit melalui ADSENSE masyukk kita pun nak cuba nasib tengok la hihiii

blog sendu ja sapa lah yg nak tengok kan hahahha..

kehamilan kali ni ok2 ja tapi letih tu banyak sangat la maklum la anak 4 orang yg ada sekarang ni semakin membesar lagi2 yg no4 tu baru 3 tahun semua nak perhatian si ibu..hurmm cukup2 la sampai no 5 harap2 yg ke 5 ni girl la hahah penutup a kan sebab yg sulung dah gilr yg no2,3 n 4 boy last kalau allah swt bg boleh la girl tapi boy pun ibu tetap terima dengan penuh kesyukuran..

minggu depan ingatkan dah terlepas kena minum ayaq gula rupanya xterlepas hahaha faktor usia katanya now i'm 37 tapi xcukup bulan lagi penghujung bulan 10 baru cukup time tu dah sarat dah..emosi,tekanan perasaan time macam ni kena jaga la..nohh takut nnt jadi gila hihii

No comments

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',