Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Pengalaman Shopping di PG Mall

Hai u all sihat ka wahh sejak penularan covid19 ni ana dah mula terjebak shopping di hujung jari taw huhu takut ar muda2 lagi takut terkena jangkitan ni..tapi ajal maut allah dah tetapkan kalau xkemana pun kalau allah nak bg jangkit kita kena redha ja..tapi kalau boleh di elakkan kita kena elakkan la..sekarang ni kemudahan pembelian online dah tumbuh mcm cendawan mcm-mcm ada siap duit dalam bank ja hahha semuanya kat hujung jari tengok berkenan add masuk bayar mudah cepat n pantas kemudian tunggu ja barang sampai depan pintu..gitu...





Pernah u all dengar n lihatkan website PG Mall macam-macam juga la barang ada di sana..

mudah pembeliannya sebab website ni menyediakan sistem c-wellet  so ana bayar  barang -barang ni menggunakan c-wallet ja..lagi satu kalau u all selalu buka kotak box suprisenya boleh dapat rm 0.10 nampak ja sikit tapi kalau hari-hari kita buka banyak juga la..now dalam akaun c-wallet ana dah ada RM4.00

perhh sapa belum daftar lagi jom ke website PG MALL

antara barang yang ana shopping baru ni adalah :-

1. bantal ni gebu syokk o anak-anak tidur..harganya RM38 sahaja,barang sampai cepat juga la..             




2. periuk kukus agak nipis sikit la permukaan bawah tue mudah karat harganya RM19








TOPMALL Large 2 Tier Steamer Stainless Steel Steam Pot Set Double Story Layer Steamboat Hotpot Boil Cooker

Sold By TopMall


3.beg baby n mummy maklum la now tengah tunggu anak no 5 ibunya malas nak panjat pasaraya tgk ada beg ni masa oder warna merah sebab ibunya suka merah tapi no stok kan..so suppliar call minta tukar warna lain..so pilihan yg dapat warna ungu..cantik juga la..harganya RM33   


5 in 1 Mummy Multifunction Essential Diaper Bag Set Red

Sold By SAGEONLINESHOP







4.set pisau sekali dengan Chopping board harga lebih murah RM4 sahaja tapi belum guna lagi

                                                                                                                                   

  Stainless Steel Knife Set with Chopping Board – White White

Sold By DaVinci Stor

No comments

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',