IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman

Assalamualaikum
hye semua !
Jom join Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman.
http://syiralokman.blogspot.com/2014/06/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html
klik banner di atas yer..

Hadiah menarik, rugi kalau tak join :D
Syarat :
1. Follow blog
3. Like sahaja fanpage berikut :
(syira saja tak letak button like sbb nak anda lihat sendiri page ape yg anda like)

Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman"
3. Letak banner dekat entry. (klik banner,bawa banner ke entry anda & paste)
-bawa ke new tab pun boleh then copy je)
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan URL facebook DAN entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.
Special untuk anda?
Bloglist Ogos dan September x10 [Syira]
Kad blogger dan Kad raya x2 [Syira]

Novel Ramlee Awang Murshid Sunan Nanggroe Sang Kembara x1[syahmi]
Hello Kitty Bath Salts x1 [AHR Online Shope]
Shawl x 2 [hunnyshawl]
Shawl x1 [SarahAbdullah]
Tudung x1 [norfarihan]
Kerongsang x1 [norfarihan]
2 brooch x1 irine
Kad blogger x5 [ana.ahmad]
Sticker keyboard x1 [Ashalya]
Header x1 [Syaza]
Bloglist x10 [Syaza]
Blog Review x3 [wan.ashikin]
Voucher RM5 utk barang preorder di blogshop Cayesha x 5 [ShairaElianis]
Lavender Aromatic Essence Moisturizing Mask x1 [Julia-AA]
Topup RM10 x1 [ssurianah.yana]
Topup RM5 x2 [siti.meriam]
Topup RM5 x2 [syahmi]
Topup RM5 x2 [wanrus.wanie]
Topup RM5 celcom/maxis x1 [ShairaElianis]
3 TOP REFERRAL

Dress x 1 [MJ.Closet]
Tudung bawal aidijuma x2 [nurulaqidah]

*Ketiga-tiga top referral akan mendapat kad blogger dan kad raya  [Syira]
Mudah kan?
jom ramai2 memeriahkan Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow blog anda juga :)
 57 pemenang dicari ^_^
Bersama merapatkan ukhwah ^_^
Mula :26 Jun 2014
                                                                  Tamat : 4 Ogos 2014 jam 11:59 malam

Berlangsung selama 40 hari :D
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
8 Komentar untuk "Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman "

Salam Ramadhan, datang dari segmen yang sama ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/07/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html

salam..ida singgah
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/06/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html

Salam Ramadhan.. semoga berjaya untuk GA ni :)
http://www.syahidahfadilah.com/2014/06/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html
Jemput singgah ye, sy pun join segmen sama :)

All the best
Datang dari segmen yg sama :)
http://www.eelleebeauty.com/2014/07/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html

salam..terima kasih sudi join Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman !
teruskan promote ye untuk mendapat anugerah top referral :D
jangan lupa blogwalking dan check link anda di senarai peserta :)

pengumuman pemenang ?? 5 atau 6 ogos :)

maaf zahir batin :)

salam aidilfitri...singgah follow from segmen yang sama..good luck..:)

http://whiteroses2013.blogspot.com/

salam... saya datng dari segmen yg sama... jeput singgah yer
http://historyjitra.blogspot.com/2014/07/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/06/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top