IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Mini Give Away by Aimie Mokhtars

http://www.aimiemokhtars.com/2014/06/mini-give-away-by-aimie-mokhtars.html
klik banner kalau nak join

Marine Essense Beauty Bar :


Marine essense beauty bar (sabun ME) merupakan sabun kecantikan di mana ianya membantu menyelesaikan beberapa masalah seperti masalah ketiak berbau atau ketiak hitam, masalah bau badan, masalah kulit sensitif seperti ecxema. 

Berita baik mengenai sabun ini ialah sabun ini boleh juga digunakan oleh bayi kerana sabun  ini tidak mempunyai sebarang bahan berbahaya dan hanya menggunakan bahan-bahan yang natural sahaja. 

Betul ke? Ya! Betul! Korang semua boleh try bakar sabun marine essense dan sabun ini akan mencair dan akhirnye bertukar menjadi ketulan garam bewarna hijau.

Ianya tidak seperti sabun biasa yang akan bertukar menjadi hitam sekiranya dibakar.



Kenapa sabun x mencair dan bertukar menjadi hitam, ini adalah kerana ianya mengandungi synthetic dan bahan kimia yang agak berbahaya (sila google untuk maklumat lanjut)

Manakala sabun ME (sabun marine essense beauty bar) diperbuat daripada glycerin dan menggunakan bahan-bahan natural sahaja. TIADA bahan kimia yang BERBAHAYA. sebab itu ianya tidak bertindak balas apabila dipanaskan.

Kesimpulannya, marilah bertukar kepada Marine Essense Beauty Bar!
 9 Kelebihan Sabun Marine Essense Beauty Bar

Sabun Marine Essense

Ramai yang tanya amy mengenai kelebihan sabun marine essense kegilaan ramai ni, sabun marine essence ni dah berapa kali sold out, dan kena tunggu almost 2 months untuk dapatkan semula stok sebabnya sabun marine essence ni handmade dan mempunyai kualiti yang sangat-sangat bagus

Antara kelebihan sabun marine essence ni adalah : 
  1. - Mencerahkan bahagian ketiak dan celah-celah badan yang gelap
  2. - Menghilangkan daki
  3. - Menghilangkan kesan gelap pada siku, lutut dan buku lali
  4. - Menyihatkan kulit badan sekaligus menghilangkan gatal-gatal pada         badan akibat eczema
  5. - Menghilangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
  6. - Membantu mengurangkan masalah jerawat pada belakang badan
  7. - Melembutkan dan menggebukan kulit
  8. - Menghilangkan kesan parut
  9. - Mengembalikan kesegaran setiap kali selesai menggunakanya


Bagikan :
+
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Mini Give Away by Aimie Mokhtars"

Sabun honey bar Amway pun bagus sebab guna bahan semulajadi juga & ada glycerine juga.

Salam, terima kasih kerana sudi join 1st mini give away dari Aimie Mokhtars... Salam perkenalan :)

Oh ye, selamat menyambut Ramadhan al-mubarak :)

*ps : maaf lambat jenguk, tersangkut kat kampung

psss...kite datang jenguk entry ni :)
nak umumkan pemenang

tq sebab masih mengekalkan entry ni

jemput singgah untuk cek no giliran anda

http://www.aimiemokhtars.com/2014/09/senarai-peserta-untuk-mini-give-away-by_14.html

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top