IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Running Man Contest

klik banner kalau nak join yer
 
Senarai Hadiah
1. Dvd Running Man (1x) - paling banyak review/Like
2. Boomark doodle 'handmade' (3x) -  http://www.random.org/
3. Doodle from Miss Kepeng  (2x) - bagi 2 penyertaan terawal

Hasil Kreativiti anda:

5 Sebab kenapa saya suka RUNNING MAN
1. aksi Kwang-soo yang digelar zirafah dalam rancangan ni sebab ketinggian dia.
2.Lagi best rancangan ni sebab para peserta memang tak tahu apa permainan yang akan diorang buat pada  setiap episod
3.Kalau time tu episod yang best memang gelak tak hengat la ana. Habis hilang semua beban kerja disiang hari. Selain tu ana suka layan rancangan ni sebab peserta dia juga especially Ji-hyo. Ji-hyo ni pelakon terkenal kat Korea, tapi dalam Running Man ni dia memang sempoi sangat. Lagi-lagi kalau dia buat muka blank, blur dan confiused dia tu
4.Artis-artis jemputan pun sempoi je bila terlibat dengan rancangan ni. Bila diberitahu akan konsep permainan untuk setiap episod, secara automatik diorang akan serap watak untuk tema pada rancangan tersebut
5.yang penting pengacaranya hensome n comel ja..



Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Running Man Contest"

Thanks sebab join.. btw ana copy tak kod html dekat entry tu? sebab kena isi soalan dalam kod html tu^^

Running Man Contest

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top