IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Liebster Award yang di tag oleh Coretan CikFafa


Pertama kali di tag..huhuu
terima kasih daun keladi
 kalau sudi datang lagi
buat Cik Fafa 
kerana sudi bertanya solan dekat akak ya..hahah mehh akak nak jawab
 
Peraturan Liebster Award :
  • Mention blogger yang calonkan anda & letakkan link blog beliau ke dalam post anda.
  • Jawab 11 soalan yang ditanya oleh beliau.
  • Calonkan 11 bloggers lain yang anda tengok followers kurang dari 1000.
  • Buat 11 soalan untuk ditanya kepada 11 bloggers tersebut.
  • Maklumkan kepada those bloggers. 
  •  
  •  Soalan aku untuk the bloggers :

    1. Apa makanan kegemaran anda ?
  • laksa kedah 
  •  


  • 2. Minuman kegemaran pulak?
  • Teh o' ais
  •  


  • 3.  Warna kegemaran anda?
  • merah

  •                                                                             4. Loghat negeri yang best bagi anda? 
  • Negeri kedah la..sebab cek orang kedah hihii..
  •  


  • 5. Kereta idaman anda?
  •  


  • 6. Jenama pencuci muka yang paling berkesan bagi anda?
  • adehh xdak lg la wat masa sekarang nie..huhuu akak jenis culas2 membersih muka ikut dan jenama hahhah

    7.  Jenama shampoo yang best bagi anda?
  • serupa jugak la tp sekarang dah jatuh cinta dengan

  • 8. Tempat percutian di Malaysia yang paling best bagi anda?  Teluk Batik sebab dekat dengan tempat bekerja n tempat tinggal hahaha tapi xselalu juga bertandang di sana..

    9.  Siapa pelakon kegemaran anda? 


  • 10. Penyanyi kegemaran anda?
                                                                                                                      11.  Jenama smartphone yang menjadi idaman anda?
  •  wish my rezeki ya sebab ada join contest dari blog denaihati.com terjah entry akak ana ya..
  • http://adna2029.blogspot.com/2014/08/iphone-5s-gajet-impian-setiap-blogger.html

  • Blogger yang bawah follower 1k..

     http://drshikinzainal.blogspot.com/
    http://thisni3zahata.blogspot.com
    http://iwandira.blogspot.com
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/
    http://mama3farhanah.blogspot.com
    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com
    http://permatabiru0310.blogspot.com
    http://mamajuepapamimi.blogspot.com
    http://misshamakeupstore.blogspot.com
    http://cahayahidupku2569.blogspot.com
    http://mellyareenza.blogspot.com

    meh korang kena jawab soalan simple dari akak ana ya..hihiii

    1.Sila Tulis nama timbangan n nama manja anda ya..
    2.Dari manakah asal usul anda?
    3.Siapakah yang paling anda sayangi?
    4.Adakah anda bertudung?
    5.Adakah anda suka bermakeup?
    6.Di manakah tempat idaman anda untuk ber honeymoon?
    7.Nyatakan ciri-ciri lelaki idaman anda?
    8.Nyatakan sifat peribadi anda?
    9. Apakah binatang yang anda rasa jijik untuk di lihat?
    10.Apakah binatang yang anda suka ?
    11.Sekiranya di beri 1k apa yang anda akan buat?


     fuyoooooooo soalan dari ana sungguh mencabar tak hahah..

    ayuh kawan-kawan
    ke hulu membawa berita 
    jangan lupa menjawab soalan
    untuk kita bersuka-suka.

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
11 Komentar untuk "Liebster Award yang di tag oleh Coretan CikFafa"

Hehehe nanti kita buat.. aiyoo keja banyak ni..

alamak kna jawab lah ekk..nie second round kena libster..insyallah esk i publish entry..hehehe ^_^

sy nak jugak..walaupun tak ditag..hehehe..boleh kee??

boleh ja utk tambahkan entry anda..hahhaha

Jueliza Jamani n permata biru buat slow2 take time hihiii

Laa, oghang kedah jugak ka? sama la cheq pun. hehe

Thanks na kak sudi jawab. =)

Wakaka..In Shaa Allah bile free sy buat & update u..Anyway..Thx coz support my segmen ya..huhu

nak kena jawab soalan la nie ek..ok..

Done...sila la singgah blog saya utk tahu Jawapannya. ..;-)

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top