9 Tips Selfie Yang Menyerlahkan Keyakinanmu

Kita tahu yang selfie boleh diambil bila-bila masa - segalanya bergantung atas kesediaan kita apabila detik istimewa muncul. Untuk selfie yang tampak yakin, jom ketahui tip-tip berselfie.
Thumb 9dde

1. Tip Tampil Langsing: Untuk kelihatan lebih langsing, halakan sebelah bahu ke arah kamera dan luruskan leher anda.


2. Tip Kaki Langsing: Ketika duduk, halakan badan anda ke sisi dan duduk sambil meregangkan sebelah kaki untuk ilusi 'kaki panjang'.


3. Tip Raut Wajah Lurus: Hulurkan tangan selfie anda sehingga 120° dan condongkan kepala anda ke bawah untuk kontur yang lebih kurus.


4. Tip Profil: Ambil profil, sudut 3 suku dan bahagian depan untuk mengetahui sudut terbaik anda.


5. Tip Shading: Ketahui pilihan edit penapis, laraskan kecerahan dan kontras untuk menyembunyikan ciri-ciri yang kurang menarik.


6. Tip 'Side View' Kurus: Untuk tona yang kurus, letakkan sebelah tangan anda ke paha.


7. Tip Rambut Hebat: Untuk rambut kelihatan lebih tebal, tunduk dan tiup keringkan rambut anda bermula daripada akar sambil melurutkannya dengan jari selepas mandi.


8. Tip Mata Segar: Jika mata anda kelihatan bengkak, redakannya dengan menekapkan sudu yang sejuk di bawah bahagian mata.


9. Tip Paling Penting: Jangan selfie ketika sedang memandu!


Cubalah KOTEX Fresh Plus Liners dengan 3X perlindungan daripada bakteria, yis dan bau agar anda rasa lebih yakin dan selesa sepanjang hari supaya anda bersedia untuk ber-selfie pada bila-bila masa!

Ulasan

Catat Ulasan

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',Catatan Popular