GA Cipta Nama Album RedBandage

http://utama.myblogfest.com/2014/11/pertandingan-rm6000-diberi-untuk-cipta.html 
klik banner kalau nak join ya

Saya ibu ainul n alif mencadang nama albumnya ialah
Uniknya album Indie HITs

mehhh nak habaq kat hampa semua apa yang ana taw tentang
  REDBANDAGE PRODUCTION RECORD


Mereka adalah sebuah syarikat perniagaan yang menawarkan perkhidmatan pengurusan acara, artis dan bakat.REDBANDAGE juga merupakan pengeluar, penerbit, pengiklan, publisiti dan promosi lagu, album dan video klip artis melalui pengurusan artis serta kontrak rakaman.Menyediakan perkhidmatan studio rakaman dan studio latihan muzik.


LATARBELAKANG SYARIKAT

REDBANDAGE telah ditubuhkan pada November 2012 berdaftar di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan 1956 (Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan nombor pendaftaran MA0176402-A dan pejabat operasi berpusat di Melaka.

REDBANDAGE merupakan sebuah syarikat anak jati Malaysia yang diasaskan oleh pengasas-pengasas yang berpengalaman, berpengetahuan, berkebolehan serta memiliki kepakaran di dalam bidang masing-masing untuk melahirkan sebuah syarikat korporat yang berdaya saing demi mencapai misi dan visi syarikat di arena tempatan dan global.

SEJARAH PENUBUHAN

Secara amnya REDBANDAGE merupakan sebuah syarikat LABEL RAKAMAN yang menjalankan pelbagai aktiviti perniagaan di dalam bidang hiburan dan muzik yang umumnya berkonsepkan 'Independent' dengan motto "KARYA ANDA UNTUK SEMUA".

REDBANDAGE pada dasarnya telah ditubuhkan atas keperihatinan terhadap keperluan para pengkarya dan pemuzik tempatan 'Independent" khususnya, yang sukar mengenengahkan serta sukar mempromosikan hasil karya dan bakat mereka dipersada seni tanahair.
Penubuhan REDBANDAGE juga adalah satu tindakan proaktif yang bertujuan agar menjadi platform untuk mereka (Independent) terus menghasilkan produk atau karya yang lebih kualiti dari masa ke semasa.

Melalui inisiatif platform yang disediakan oleh REDBANDAGE ini, kreativiti dan bakat para pengkarya serta pemuzik 'Independent' khususnya, dapat dibangunkan melalui saluran yang positif dan menguntungkan.

sekiranya anda semua di sana di sini hahha nak mengundang artis atau nak menjadi artis di bawah REDBANDAGE ini boleh la menghubungi mereka seperti alamat dibawah ya kot-kot ala ada artis yang nak buat rakaman tapi tak tahu di mana tempatnya hahaha jgn tunggu lama-lama boleh la hubungi mereka ya..mereka akan selesaikan..

REDBANDAGE PRODUCTION RECORD
( MA0176402-A )
No.667 F/1, Jalan Bukit Melaka 1/6,
Taman Bukit Melaka,
75450 Bukit Beruang,
Melaka.

TEL/FAX : 06-2318506
MOBILE : 013-7066700 (Ms.Sally)


 
Pertandingan ini di taja oleh Redbandage Production Record
tamat pada 30 Disember 2014


Ulasan

Catat Ulasan

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',Catatan Popular