Giveaway Canon PIXMA MG7570 Blog BroFramestone

Sesiapa yang tengah mencari Printer baru, apa kata singgah di Blog BroFramestone yang tak berapa hensem ini. Beliau sedang baik hati untuk berkongsi satu unit Canon PIXMA MG7570, model terbaru dari Canon. Model jenis ini memang ditunggu-tunggu oleh ramai pengguna kerana beberapa ciri baru dan terbaik untuk memudahkan kerja.


canon_printer_mg7570Nak tahu apa yang menarik tentang model baru Canon PIXMA MG7570 ini, anda boleh layari laman web Canon atau baca ulasan di blog BroFramestone. MrJocko sendiri teruja bila baca entry BroFramestone tentang produk baru pencetak dari Canon ini. Canon PIXMA MG7570 ini memang TERBAIK, tambah-tambah dengan ciri-ciri baru NFC yang membolehkan pengguna cetak atau scan dengan hanya menggunakan peranti 'smart device' seperti smart phone dan tablet sahaja. Mudah kan???
Jadi, kalau nak dapatkan printer Canon PIXMA MG7570 ini secara PERCUMA, apa kata sertai contest mudah di Giveaway Canon PIXMA MG7570 di blog BroFramestone. Jika anda terpilih, Satu (1) unit Canon MG7570 bernilai sekitar RM600 ini akan menjadi milik anda...
 
jom join kawan hanya perlu jawab 3soalan ja yg diberi soalan anda boleh tulis di komen entry tersebuttt ayuhhh......

Ulasan

Catat Ulasan

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

Catatan Popular