Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Sistem Pengurusan Jualan produk Fizikal

Apa itu Produk Fizikal????
adehh kelirukan kadang2 tu kita tak dapat nak membezakan yg mana satu produk fizikal mehh sini ana nk bagi tahu..

Produk fizikal adalah barang boleh beli pegang dan selepas anda membuat pembayaran barang akan diposkan ke alamat rumah anda,
Contoh produk fizikal
Barang dapur
Barangan Electronic
Semua benda yang anda boleh rasa,pegang adalah produk fizikal..
Contoh salah 1 produk fizikal (Computer)
3
selain itu baju,kain tudung juga adalah barang fizikal....

u all kalau rasa2 planing nak buka bisnes sendiri haruslah ada sistem pengurusan sendiri bagi memudahkan anda untuk merekod keluar masuk untungnya produk anda..

sekiranya ingin menjana pendapatan sendiri secara teratur boleh la membeli sistem ini ya..

jom baca berkaitan dengan sistem ini jangan ketinggalan ya

Sistem ini juga diharapkan dapat memperkembangkan perniagaan. Penggunaan web adalah bersesuaian berdasarkan perkembangan teknologi yang kian pesat, terutama bagi mereka yang terikat dengan pelbagai aktiviti harian.

Kejayaan Sistem Berdasarkan pengujian yang dijalankan didapati system yang dibangunkan akan dapat mengatasi masalah yang wujud dalam sistem semasa. Hasil yang diperolehi daripada kajian dan pembangunan sistem adalah seperti yang dinyatakan berikut:
 i. Sistem Maklumat Pengurusan yang berkesan dalam membantu organisasi menjalankan proses-proses yang terlibat dengan lebih sistematik dan teratur. 
ii. Sistem yang beroperasi selama 24 jam dan berasaskan web dibangunkan. Pengguna adalah bebas melakukan capaian di mana-mana kawasan yang mempunyai capaian internet dan pada bila-bila masa sahaja.
 iii. Sistem dapat membantu pelanggan Anda bagi mendapatkan maklumat mengenai sesuatu produk.
 iv. Sistem membolehkan proses pembayaran produk, di mana transaksi pembayaran dilakukan secara atas talian 
v. Sistem dapat menjimatkan masa pengguna bagi mendapatkan maklumat yang diperlukan secara pantas dan lebih efektif tanpa perlu menghubungi pihak pengurusan Anda bagi mendapatkan keterangan lebih lanjut mengenai produk dan rekod pembayaran 
vi. Satu antaramuka yang menarik dan teratur telah dihasilkan bagi memudahkan pengguna memahami dan menggunakan sistem ini. 

 Kelebihan Sistem Setelah dikenalpasti, terdapat empat kelebihan sistem yang dibangunkan. Kelebihan-kelebihan itu antaranya adalah: 
i. Sistem membantu pihak pengurusan menguruskan syarikat dengan lebih efektif dan cekap dimana segala bentuk pengurusan dapat dilakukan oleh sistem secara optimum 
ii. Memaparkan maklumat pembayaran dan produk serta maklumat terperinci mengenainya dengan pantas dan berkesan. 
iii. Carian produk dan rekod pembayaran pengguna dilakukan secara terus membolehkan masa dijimatkan
 iv. Pembayaran secara terus juga boleh dibuat oleh pelanggan secara atas talian v. Proses penyebaran dan pengurusan maklumat adalah lebih sistematik dan efektif.


1 comment:

  1. Saya ada menyediakan sebuah aplikasi atas talian untuk menguruskan maklumat jualan dan inventori sistem, lawati http://bizsaya.com untuk maklumat lanjut. Insha Allah, diharap aplikasi ini dapat membantu perniagaan tuan/puan/cik. :)

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',