Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shopklik untuk sertaiBerita Baik! Hari ini kami Nurfuzie dan The Baby Store nak jemput semua blogger-blogger yang hebat untuk sama-sama meriahkan Giveaway kami. Hadiah menarik akan diberikan kepada 10 pemenang. Kami dari The Baby Store selaku penaja utama GiveAway ini.The Baby StoreSebuah Kedai Bayi Online yang meningkat naik dan menjadi pilihan ibu-bapa untuk membeli barangan kelangkapan ibu dan anak di atas talian.Mempunyai lebih 700 barangan untuk dipilih dan mempunyai pelbagai jenama antarabangsa dan tempatan.Antara Barangan yang Hot di The Baby Store


 • Bajoo - Romper Baju Melayu


 • Mamom Milk Booster


 • Umma Lacto Milk Booster


 • Aldo Compatto


 • D'Aura Minyak Kelapa Dara


 • LeapFrog Kids Toys • Anda boleh klik pautan diatas untuk melihat produk tersebut.  Setiap pendaftaran akaun baru di The Baby Store akan menerima 200 mata ganjaran dimana boleh ditebus pada belian pertama dan setiap belian juga anda akan dapat mata ganjaran yang boleh ditebus pada belian seterusnya. Sangat menguntungkan.  ========================================================================  Untuk melayakkan anda menyertai GiveAway ini, anda perlu memenuhi beberapa syarat mudah yang perlu anda patuhi. Sebelum tu mari tengok senarai hadiah dulu.
  SENARAI HADIAH PEMENANG  Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama  Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua  Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga  Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)  SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
  1. Like facebook penaja.

  www.facebook.com/TheBabyStoreMalaysia
  https://www.facebook.com/nurfuziedotcom

   

  2. Follow instagram penaja.

  https://www.instagram.com/thebabystoremalaysia/
  https://www.instagram.com/eintan_nurfuzie/  3. Follow Blog penaja

  www.BabyMalaysia.com

  http://www.nurfuzie.com


  4. Buat satu entry khas dengan tajuk Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop
  • Copy Coding yang disediakan dan paste kan di html blog post anda.


  • Tinggalkan link entry di kotak komen di entry ini.


  • Tarikh tutup pada 5 Jun 2016 jam 11.59 malam.


  • Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti membuat blog post, memenuhi syarat yang ditetapkan. Keputusan juri adalah muktamad.  • 5. Share/Ping Artikel ini di samaada di Facebook Personal anda, Fanpage atau Facebook Group lain.
   Semoga berjaya semua..   Nota Tambahan : - Jika anda adalah seorang blogger dan ingin menjana pendapatan melalui blog anda. Anda boleh sertai Program Affiliate The Baby Store. Pihak The Baby Store akan guide anda bagaimana anda boleh membuat duit melalui blog anda dengan program ini.
   Sasaran The Baby Store adalah membantu para Affiliate menjana sekurang-kurangnya RM2000 sebulan tanpa menjual. Hanya post artikel yang dibekalkan oleh The Baby Store sahaja. Mudah kan?
   Jika anda berminat anda boleh klik di link ini --> Program Affiliate The Baby Store


   Ulasan

   Catat Ulasan

   ,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
   Terbuka renda tertanggal butang,
   Kebaya AcIk Ana butang selari;
   Jika tiada aral melintang,
   Sila LA Lagi DATANG kemari.('',   Catatan Popular