Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

GIVEAWAY SEPANJANG TAHUN

GIVEAWAY SEPANJANG TAHUN
Jom Join Macam-macam hadiah di tawarkan

Like N Share

Beba Ifa 2nd Giveaway Raya!

klik banner kalau nak join ya

HADIAH PERTAMA
1 x Wang Tunai RM50 beserta Gift Voucher RM20 Tajaan PRINTING BAJET MURAH

HADIAH KEDUA
1 x Wang Tunai RM20 beserta Gift Voucher RM20 Tajaan di PRINTING BAJET MURAH

HADIAH KETIGA untuk dua pemenang
2 x Wang Tunai RM10 beserta Gift Voucher RM20 Tajaan PRINTING BAJET MURAH

SAGUHATI untuk 5 Pemenang
5 x Gift Voucher RM20 Tajaan PRINTING BAJET MURAH
 x 5

23 comments:

  1. bagus untuk di join ermm best best lah hadiahnya

    ReplyDelete
  2. wow menarik ni! all the best ya kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  3. Pengen ikut giveawaynya ah.. banyak hadiahnya. Menarik. Semoga teman blogger yang menang banyak ya hehee

    ReplyDelete
  4. Wah menariknya & hadiah pun sangat lumayan lah. Lepas raya ni memang sesuai join..

    ReplyDelete
  5. Good luck pada semua peserta yang nak join hehehe hadiah menarik tu..

    ReplyDelete
  6. Menarik hadiah hadiah yang ditawarkan untuk giveaway ni. Dapat wang tunai dan baucer. Good luck ye

    ReplyDelete
  7. Waaah. Ada giveaway. Nak kena join ni. All the best kepada semua yang join. Sapelah yang bertuah dapat duit raya ni nanti, hehehe

    ReplyDelete
  8. nak joinla mana tahu rezeki heheheh..menarik juga hadiah dia hehehe

    ReplyDelete
  9. Bulan Julai nie, bro buat giveaway.. bukan 1, bukan 2... tapi 6 biji telefon pintar.. Jangan tak join pula ;)

    ReplyDelete
  10. Menarik dan goodluck kepada semua peserta.

    ReplyDelete
  11. Mau ahh.. ikutan giveawaynya. Banyak hadiah menarik nih

    ReplyDelete
  12. Wah! Raya ang pau giveaway contest ya! Seronoknya!

    ReplyDelete
  13. Wah, nice and simple giveaway. Would love to participate. All the best to all who are joining!

    ReplyDelete
  14. Good luck to participants . Hope they able grab this wonderful offer. All the best to them.

    ReplyDelete
  15. hadiah menarik..good luck pada sapa yag join ni! boleh cover belanja raya gk tu

    ReplyDelete
  16. Macam best je ni, kalau sempat nak join jugak. Goodluck and all the best awak :)

    ReplyDelete
  17. Wowwwe... lama gila wak kita tak joingiveaway gini. Good luck! Last join giveaway macam ni 6 tahun lepas.. masa tu meriah yakmat.

    ReplyDelete
  18. Wah! Such great prizes to be won! Will click in and participate :D

    ReplyDelete
  19. All the best kepada semua peserta giveaway - banyak boleh buat dengan hadiah kemenangan tu

    ReplyDelete
  20. Wow the prize awesome juga, all the best to the participants for this giveaway.

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',