Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com

klik banner kalau nak join

PENGUMUMAN!
  • Giveaway ni akan terbatal jika hanya terdapat 9 penyertaan.
  • Hadiah akan ditambah sekiranya giveaway mendapat sambutan. *If :)
  • Giveaway berlangsung bermula 28 Julai 2018 hingga 18 Ogos 2018.
  • Pemenang akan dipilih dan diumumkan pada 20 Ogos 2018.

JEMPUT JOIN CONTEST YA :)

with love,
Dee

16 comments:

  1. All the best sis :)

    Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2018/07/book-haul-julai.html

    ReplyDelete
  2. Enter for Free to Win a $100 Amazon Gift Card! and Santamedical Pulse Oximeter

    Enter Here

    ReplyDelete
  3. haiiiiii. saya pun join giveaway yang sama. goodluck awakk. by he way, saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan cara awak menulis. kalau sudi meh lah singgah blog saya hehe #764

    ReplyDelete
  4. Haiii,, goodluck sis :)
    Ekin datang singgah sini
    http://asyiqinroslee.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. terima kasih sudi join giveaway pertama saya =)

    ReplyDelete
  6. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama https://ourmemoria.blogspot.com/2018/08/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

    ReplyDelete
  7. bestnya kalau menang ni, goodluck! http://shfyqhazhr.com/

    ReplyDelete
  8. NEW FOLLOWERV 767
    SINGGAH DARI GA YANG SAMA
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/08/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

    ReplyDelete
  9. Good luck! singgah dari GA yang sama

    ReplyDelete
  10. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',