Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

1ST GIVEAWAY BY YYSELLA


klik banner kalau nak join

6 DECEMBER 2019 - 31 DECEMBER 2019 

Hi Assalamualaikum.
Hari ni Ella rasa macam rajin nak buat giveaway, btw ni first giveaway yang Ella buat. Hope dapat sambutan lah okey ! okey jum tengok syarat macam mana nak join :)

Syarat-syarat untuk menyertai giveaway ini ialah:

💓 Warganegara Malaysia

💓 Wajib follow blog ini
💓 Follow Instagram, tekan @cottonhijabss
💓 Subcribe channel Youtube, tekan Ella Suhaila
💓 Click Iklan di blog ini *tak wajib

Cara-cara untuk menyertai :

📌Buat entry bertajuk "1st Giveaway by YYSELLA"

📌Copy banner di atas and back link ke post ini
📌Copy dan paste link post tersebut di ruang comment post giveaway ini

Pemenang akan dipilih melalui :


📢 Random.org




*GIVEAWAY BATAL KALAU TAK CUKUP 50 ORANG*


HADIAH GIVEAWAY

🎁 1 helai Bawal Chiffon Voile Premium *UPDATE (2 pemenang) *colour random


🎁 1 helai Bawal Cotton *UPDATE (3 Pemenang) *colour random


3 comments:

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',