Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Let's Join Kaki Contest Di Laman Website Cmasa.my

Assalammualaikum,selamat pagi,sawadekap 早上好!(zao shang hao) dan selamat sejahtera sahabat maya ana..hope sihat lah yer..

SuperShop




Semoga kita di beri kesihatan yang baik-baik sahaja insyaallah..Sejak penularan penyakit COVID19 ni ramai di kalangan kita takut nak keluar dari rumah kan ni nak bagi tahu ada satu laman website baru iaitu http://cmasa.my/merupakan laman membeli belah di hujung jari untuk kita tak payah keluar shopping di pasaraya dari mengelakan kesesakan, di dalam website ni macam-macam ada di jualnya antara produknya adalah dari pakaian baby,produk kesihatan,peralatan rumah dan pelbagai lagi.





CMASA.my adalah satu inisiatif pasaran atas talian (online) yang diperkenalkan oleh Yayasan Pembangunan Ekonomi Islam Malaysia (YaPEIM) bagi menyediakan kemudahan pasaran atas talian kepada pihak-pihak yang berminat terutamanya ahli Kelab Maya Sahabat Ar-Rahnu YaPEIM (CMASA). CMASA diperkenalkan sebagai usaha mewujudkan komuniti Ar-Rahnu yang benar-benar memanfaatkan Ar-Rahnu YaPEIM sebagai saluran mendapat modal bagi menjayakan perniagaan secara kecil-kecilan dan seterusnya berusaha memajukan diri dan keluarga.



Objektif

  • Memberi dan membuka peluang perniagaan secara atas talian (online) kepada pelbagai pihak yang berminat dan usahawan-usahawan CMASA) dengan menyediakan asas jaringan dan rantaian bekalan dalam memasarkan produk dan perkhidmatan mereka.
  • Menyediakan platform kepada masyarakat untuk mendapatkan produk dan perkhidmatan yang diyakini serta berkualiti.

BERITA BAIK untuk korang yang shopping di CMASA.my sbb sekarang ada peraduan shopping dan menang EMAS!

Bermula dari  15 jun hingga 30 jun 2020 pihak cmasa.my ada menawarkan satu peraduan contest yg mana hadiah yang di tawarkan adalah  satu GOLD BAR 

 

cara-cara untuk menyertai peraduan ini 
anda perlu mengikuti langkah-langkah seperti berikut dengan hanya

 3 LANGKAH MUDAH ini :

LANGKAH 1 :

Beli minimum 1 produk dari website https://cmasa.my. Tak kisah produk apa sekalipun, terus layak untuk menyertai dan memenangi hadiah EMAS PERCUMA ini.

LANGKAH 2 :
Simpan resit pembelian online selepas buat pembelian, dan PRIVATE MESSAGE (PM) di FB Page rasmi CMASA, upload dan kemukakan resit pembelian sebagai pengesahan.

LANGKAH 3 :

Selepas tu, sila buat satu posting secara publik di Facebook profile sendiri dengan ayat yang bermula "SAYA SUKA CMASA.MY KERANA............" (sila lengkapkan ayat di atas mengikut pengalaman dan kreativiti masing-masing) beserta dengan gambar secara kreatif di posting kita dan jangan lupa sertakan hashtag #cmasa, pastikan akaun publik!



Kalau rasa berat nak beli emas, baik korang shopping dekat cmasa.my sbb ada hadiah GOLD BAR utk 6 org yg bertuah!

Pemenang Hadiah Utama x 3
Gold Bar ( 3gram ) bernilai RM840
Percuma Keahlian Privilege YAPEIM

Pemenang Hadiah Kedua x 3
Gold Bar ( 1.5gram bernilai )  RM465
Percuma Keahlian Privilege YAPEIM

Pemenang Hadiah Saguhati x 10
Cenderama Barangan YAPEIM
Percuma Keahlian Privilege YAPEIM

BAGAIMANA PEMENANG DIPILIH?

Mereka akan memilih 6 orang yang mempunyai :

LIKE. KOMEN. SHARE paling tinggi utk dihadiahkan EMAS SECARA PERCUMA!

Kalau tak dapat emas? Jgn risau sbb ada lagi tambahan 10 hadiah saguhati lagi untuk dimiliki!

Tarikh tutup adalah pada 30 JUN 2020. Sekiranya terdapat sebarang soalan atau kemusykilan, boleh mesej terus ke FB Page CMASA. Jangan tunggu lama-lama ye...
Siapa cepat dia dapat!


3 comments:

  1. Bestnya. Sambil shopping sambil berpeluang menang gold bar. Mana tau ada rezeki kan.

    ReplyDelete
  2. www.nonwovenbagmalaysia.com.my/ www.magspremiums.com
    MAGS PREMIUM GIFTS SDN BHD We specialize in premium and corporate gifts printing (cenderamata korporat) , Welcome to custom made your own design on the gifts. Example: non woven bags, tshirt, lanyard, keychain, etc...

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',