Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Shopping Di Hujung Jari Bersama pgmall.my Online

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera 
  
Sahabat maya ana, bukan mudah ya sekarang ni keluar bersuka ria cuci mata di pasaraya..Sekarang sejak adanya penyakit berjangkit COVID19 ni yang menular di merata pelusuk negara termasuklah negara kita takut kan nak keluar bershopping ber suka ria..tapi kan u all jangan risau sekarang kita boleh shopping secara online iaitu hanya di hujung jari ja sambil-sambil masak kita boleh cuci-cuci mata lagipun kita boleh juga mengelak dari pembaziran yang melampau..


  

ok di sini ana nak war-war kan satu shopping mall yang mudah untuk kita berbelanja secara online iaitu PGMALL.my yang banyar menawarkan harga yang berpatutan untuk kita shopping pelbagai barang yang di tawarkan..



antara barang yang boleh kita shopping di sini antaranya adalah barang elektronik,keperluan baby dan kanak-kanak,keperluan rumah,makanan,pakaian dan banyak lagi so anda perlulah masuk ke  PGMALL.my ya..jangan lupa klik-klik ya..
 

banyak tawaran diskaun yang terdapat di dalam website ini  PGMALL.my yang boleh kita claim dan pelbagai voucer di berinya..tak rugi membeli di sini kita akan dapat pulangan yang lebih..

sekiranya anda ingin tawaran lebih hebat lagi anda boleh lah mengikuti di rangkaian di bawah ya :-


PGMALL.my menyadiakan kemudahan pembayaran yang mudah dan cepat antaranya adalah grabpay,boost,touch ' n go ewallet dan maybankQRPAY. serta membuat pembayaran melalui pelbagai banking online.

PGMALL.my ada menawarkan C_wallet To Up iaitu anda perlu 
1.shopping dekat  PGMALL.my seberapa ringgit pun yang anda membeli
2.login masuk PGMALL.my account
3.pergi ke My Profile dan select C-wallet
4.clik Topup Button
5. pilih payment dan pilik pay now
6.verify pembayaran 
7.Toup amount berjaya di gunakan




Sekiranya anda mengunakan GRABPAY sebab sekarang bermula 1.8.2020 sehingga 30.9.2020  PGMALL.my ada menawarkan 31% off dan perlu membelanja sekurang kurangnya RM20 dan mix RM60  dan  perlu claim dalam 2 kali pembelian sahaja untuk pengguna GRABPAY anda boleh guna Prome code :ONLINEDEALS jangan terlepas promo ya cepat membeli di  PGMALL.my sekarang.


Official Store: Establish brand PG Jewel,PG Gold Museum,Aurora,Nestle,Brand"sPHILIPS.
                          Storewide discount & FREE SHIPPING with Min pembelian dan 100% authentis 
                          items

Jadi apa lagi? Jom membeli belah di PGMall. Untuk maklumat lanjut korang boleh layari website dan media sosial PGMall. 
Website: www.pgmall.my

HomePage Slide Banner

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #PGMallC-wallet #Grabpay #PGMallOfficialStore #PGMall4u #Cashback #points




2 comments:

  1. Hi, I was very surprised with this post, the writer really impressed me and helped me understand many things needed, I need to acquire it and change to be able to succeed in life, thanks a lot. I suggest some article also please visit :

    Live Current Affairs
    Live Sarkari Naukri
    How to get a Government Job easily
    Facebook Video Download Online
    Essay on Various Topics
    HTML, CSS, Wordpress and More Tutorials

    ReplyDelete
  2. "bantingtravel.blogspot.com
    Cuti-cuti Malaysia in Banting, introducing about Banting attraction and nice restaurant"

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',